100 души протестират пред НС

  • 09 декември 2013 20:27

  • 1221
  • 5
100 души протестират пред НС
© Булфото (архив)

Около 100 души са се събрали на поредния протест срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Хората се намират пред сградата на Народното събрание.

Преди това протестиращите преминаха обичайния маршрут от Министерски съвет до Народното събрание на 179-ия ден от исканията за оставка на правителството. Сред протестиращите се раздава вестник „Протест”. Недоволните граждани свирят на вувузели, тупат на барабани, и развяват знамето на България, както и това на ЕС. Полицейското присъствие пред Народното събрание е засилено.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1221 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.12.10 | 09:35

5
ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА РЕФОРМАТОРИТЕ СЕ Е СБРАЛ!

2013.12.10 | 09:35

4
Докато ги има БСП и ДПС протестите няма да оцеляват и няма да ги има.Прав беше Бойко за лошият материал и не знам защо се правят на обидени хората като толкова лесно се оставят да бъдат манипулирани.За толкова години преход не можаха да си научат урока че отрочетата на партията майка като БСП и ДПС няма да допуснат да са извън властта и ще използват всякакви способи за това.Какво стана в действителност.Разделяй и владей.БСП и ДПС изработиха план за свалянето от власт и омаскаряването на ГЕРБ и когато видяха че народа излиза да протестира и срещу тях хитро потулиха протестите като на всякъде тръбиха че протестиращите са платени от ГЕРБ.Направиха и контра протести с които да оправдаят оставането си на власт.Заливат всички медии с информации за далавери извършвани от ГЕРБ и плашат хората че видетели ние трябва да останем на всяка цена на власт и няма да отстъпим защото иначе ще се върнат ГЕРБ на власт и ще разграбят България.Да паднеш от смях.Кръдеца вика дръще кръдеца!!!На какво се надяват всички че сегашното управление си върши работата и не граби държавата.Колко пъти ще допускаме едни и същи хора да влизат във властта и да ни манипулират и ограбват.До кога ще си мълчим.

2013.12.10 | 09:31

1
на любо ангелов сестра му искала да ходи на кино и поискала 3 лева от баща си. Той и казал: - Добре, ама първо ще ми направиш свирка. И тя какво да прави, ходело й се на кино и започнала. Като свършила и татко й почнал да си закопчава ципа, тя попитала: - Тате, а защо вуя ти мирише на лай на? - Ми преди теб любчо искаше да ходи на мач.

2013.12.10 | 09:31

3
ОТ простак -простотий -колкото искаш.

2013.12.10 | 09:31

2
тъпите полицейски курви пазят, за да няма изненада, че докато ги съберат ще запалят курника

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини