Скок на наемите в столицата заради бежанската вълна

  • 02 декември 2013 19:51

  • 1249
  • 2
Скок на наемите в столицата заради бежанската вълна
©

Скок на наемите на апартаменти в няколко столични квартала, отчитат брокери. Според експертите това се дължи на бежанската вълна.

Най-голямо е търсенето в столичните квартали „Овча купел”, „Красна поляна”, „Военна рампа”, „Западаен парк” и „Надежда”. За разлика от по-бедните сирийски бежанци, настанени в центровете за временно настаняване, по-заможните търсят квартири под наем с по-добри условия, информира Нова телевизия.

"Проблемът е, че те имат доста ограничен бюджет. За малък апартамент е под 250 лева, а обикновено имотите в София са близко или над 300 лева", коментира Калоян Богданов, мениджър в Агенция за недвижими имоти.

Масово се търсят по-големи апартаменти, в които да се нанесат 2-3 семейства с деца.

Основен проблем при сключването на договор за наем е временното пребиваване на бежанците.

Последвайте канала на

1249 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
аз

2013.12.03 | 07:46

2
А някой иска ли съгласието на съседите? Или всеки от нас може са осъмне с бомба със закъснител под възглавницата?
Христова Соня

2013.12.03 | 00:00

1
За безбожници от посткомунистическа България е нормално да решат да забогатеят,възползвайки се от страданието на нуждаещите се, както и много безбожни хора от страни с фашистки и комунистически тоталитарни режими са се възползвали от кампанията за унищожаване на евреите, за да ги ограбят и забогатеят като съучастници на убийците.Но така само са показали че и те са същите крадци и убийци и са продали своите вечните души на дявола. Защото който не служи на истинския Бог, служи на мамона-богът на парите, който е дяволът, наречен човекоубиец,клеветник, лъжец и враг на Бога- това са характерните грехове за всички безбожници, Божиите слуги се характеризират с истина, правда,любов и милост и техният край е вечен живот, а на безбожниците краят им е в ада..

Добави коментар

Водещи новини