Привикаха шефа на Пътна полиция в НС, за да обяснява за газовите уредби

  • 26 ноември 2013 19:32

  • 2810
  • 4
Привикаха шефа на Пътна полиция в НС, за да обяснява за газовите уредби
©

50-150 лв. може да бъде глобен шофьор, който управлява автомобил на газ, без да носи паспорта на уредбата.

Това съобщи шефът на Пътна полиция Антон Антонов. Той бе привикан в транспортната комисия на парламента да обясни защо е предизвикана паниката с пререгистрацията на колите на газ, информира 24 часа. Регистрираните в момента автомобили, които имат газови уредби, няма да се пререгистрират задължително. Това ще става поетапно при препродажба, стана ясно от обясненията на Антонов. Тези хора, които са монтирали уредбите си преди март 2014 г., могат спокойно да карат така и няма да бъдат глобявани, обясни той. Просто трябва да носят изрядни документи за бутилката.

Задължително ще се регистрират в талона газовите бутилки, монтирани след март 2014 г. Това ще става, като след монтажа се мине специален технически преглед и с документите от него ще се подменя големият талон на автомобила. Хората, които нямат паспорт на газовите си уредби, също ще трябва да минат преглед и да подадат декларация, за да нямат проблеми с пътните полицаи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2810 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.27 | 22:22

4
Уважаеми Водачи на МПС-тата по шосетата, от името на КАТ, искам да Ви уверя, че нередовните пешеходци, които изпускат газ от газовите си уредби при пресичане на зебрите няма да бъдат санкционирани до 31 март 2014. След изтичане на срока и при повторно наушение те ще бъдат спирани от движение със стикер на челото от КАТ.

2013.11.27 | 22:22

3
Колеги, таксиметрови шофьори се похвалиха, че зареждали кафеникав газ лично от премиерския гъз - един вид социални помощи - без ДДС и акцизи. Проблемът бил, че на пътниците често им прилошавало, но пък за сметка на това такситата вървели на пълна пара :)

2013.11.27 | 22:22

2
Не ми трябва инжекцион, нито турбо компресор, нито интеркулер.... Аз искам да си плащам глобата колеги, ако Мая Манолова ми е газова бутика.

2013.11.27 | 22:22

1
Каква пародия..... какъв филм.... Смешницииии, осъзнайте се! Какъв преглед какви 5 лева.... Всичко е пародия да лапат кинти.... Дърти комунисти, само пърдите из медиите, ще караме колите си с вашата пръдня ако трябва.... Поне тя изобилства.

Добави коментар

Водещи новини