Пламен Димитров: Пенсионната възраст да се замрази за 7 години

  • 18 ноември 2013 18:10

  • 1334
  • 2
Пламен Димитров: Пенсионната възраст да се замрази за 7 години
©

За пенсионерите - добавки, ок, ами за работеща България - нищо. През зимата може да има наистина проблеми. На стачката човек си губи надницата, а на протеста не. Хората, които взимат под 350 лева - как живеят, пита ли ги някой. Искаме държавата да им върне данъка или една заплата и по този начин да ги подкрепи. Това заяви лидерът на КНСБ Пламен Димитров в предаването "Лице в лице".

По думите му пенсионната възраст трябва да бъде замразена за 7 години.

Нашето допитване показа че под 20% е готовността на хората да излязат на национална стачка, зави още той.

На въпрос дали знае, че студентите също правят митинг по това време, той заяви, че са чули от медиите. Димитров заяви, че не обслужват или нямат договорка, с която и е да политическа партия. Не вярвам, че в този момент и при тези условия работещите българи са готови за национална стачка, допълни още синдикалният лидер.

Димитров заяви, че когато спрат да плащат заплати в АЕЦ "Козлодуй" - системата ще блокира, защото хората няма да искат да работят без заплати.

Последвайте канала на

1334 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
морски

2013.11.19 | 11:16

2
Не се отказвайте от замръзяване на зъзрастта и стажа за пенсиониране на работещите в условията на 2-ра/и 1-ва/ категория труд!!!!!!!!!1
Беден човечец от народа

2013.11.19 | 01:23

1
АЗ СЬМ ПЕНСИОНЕР ПО БОЛЕСТ СЬС 126 ЛЕВА СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ.САМ СЬМ И НЯМАМ РОДИТЕЛИ ИЛИ НАСЛЕДНИЦИ.ОТГОВОРЕТЕ МИ-КАК СА ЖИВЕЯ!!!

Добави коментар

Водещи новини