Затвориха басейн заради уриниране на плувци

  • 14 ноември 2013 14:09

  • 2895
  • 3
Затвориха басейн заради уриниране на плувци
© Булфото

Безогледно уриниране от плувците, трениращи в Младежкия дом в Бургас затвори басейна. Той не работи от събота и в момента се очакват резултатите от нови проби, взети от контролната инспекция, пише регионалният сайт Flagman.

При предходната проверка са били открити надвишени стойности на амоняк във водата, което на практика означава голямо количество урина, каза източник от РЗИ. Директорът на Младежкия културен център Катя Делчинова потвърди, че басейнът не работи и са взети нови проби за анализ, тя обаче каза, че това е рутинна профилактика. „Водата е напълно сменена, в момента я нагряваме и ако резултатите от анализа са в необходимите стойности, вероятно басейнът ще работи в понеделник”, каза тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2895 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stan

2013.11.15 | 00:58

3
Добре бе слагайте от тея хапчета където реагират на амоняк. Така който се изпикае всички ще го видят като се оцвети водата около него :-) . Другия път няма да дойде на басейн от срам.

2013.11.15 | 00:58

2
Нямя срам за българския простак!

2013.11.15 | 00:58

1
В Япония още 80-те измислиха как да се справят с подобен род простащина.Просто слагат безцветен реагент,който отчита наличие на амняк в басеина когато някой реши да пикае,около него всичко се оцветява в синьо.Живях в Азия няколко години и на една екскурзия от Китай до Япония един от нашите дипломати се изложи като кифладжия.Голям срам брахме цялата група!

Добави коментар

Водещи новини