147-ма вечер протести срещу кабинета "Орешарски"

  • 07 ноември 2013 20:15

  • 1430
  • 4
147-ма вечер протести срещу кабинета "Орешарски"
© Булфото

За 147-ма вечер протестиращи граждани поискаха оставката на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Вечерното шествие ДАНСwithme подкрепи, както и в предходните дни, студентите от Софийския университет, които окупираха Ректората на 23 октомври като форма на протест срещу решението на Конституционния съд за запазване на депутатските права на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Традиционно за последните дни, шествието започна при Ректората, като протестиращите блокираха движението на кръстовището при Софийския университет. Чуваха се и скандирания „Оставка".

Междувременно Реформаторският блок организира акция в градинката до Ректората, с която подкрепи шествието и протестиращите студенти.

Акцията беше под надслов „Заедно срещу омразата", а от Реформаторският блок обясниха, че е организирана като опит да се отговори на контрапротестиращите.

След приключването на акцията от Реформаторския блок се включиха в протестите срещу правителството на Орешарски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1430 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
shatterer

2013.11.08 | 10:35

4
Да сте ни живи и здрави.....и още 10 пъти по толкова да продължавате да ни радвате!!!!

2013.11.08 | 10:35

3
АМАН вече от тези протестиращи-писна ми от тях-и вече ми се повръща от тях.Добре де -разбрахме --протестирате ама не знаете какво искате .Не виждате ли -че * нещата * са други иии те сами ще се самоизядат и без вашата *оставка оставка*..засрамете се вече.Вече -говори се за КОАЛИЦИЯ между БСП и ГЕРБ.Мисля че няма да е зле .....в името на бедния български народ в името на разнищената ни държава/само че без досегашни полит мафиоти като БОКО ЦОКО-СТАНИЩКО -ДОГАНОГЛУ-СИДЕРОГЛУ и темподобни./иии още без всакакви други партии---като ДПС-ВМРО-разни ново откриващи -РЕФОРМ---БЛОК--и т.н и т.н....И ВСИЧКИ ПРЕСТЪНИЦИ В--ЗАТВОРА.

2013.11.08 | 09:43

2
PRODAJNIKO, PO GOLEMI PRESTAPNIZI OT TEZI KOITO NI UPRAVLIAVAT V MOMENTA NIAMA. PROTESTI DO OSTAVKATA NA TEZI IZRODI. PROTESTI, OSTAVKA PROTESTI OSTAVKA PROTESTI OSTAVKA

2013.11.07 | 23:50

1
Малей страх. Трепери Българио

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини