От Граждански комитет "За София" настояват за референдум за бежанците

  • 06 ноември 2013 10:54

  • 931
  • 2
От Граждански комитет  "За София" настояват за референдум за бежанците
©

От граждански комитет „За София" настояват да се проведе референдум по въпроса трябва ли да бъдат настанявани бежанци в страната ни. В писмо до Столичен общински съвет и изпратено до медиите, се разясняват мотивите за това искане и изтъкват, че са възмутени от двата инцидента, при които бежанци нападнаха български граждани.

Ето пълния текст на писмото:

"Граждански комитет „За София” се обръща към Вас относно настаняването и присъствието на бежанци на територията на града. Ние, като български граждани и жители на столицата, сме силно обезпокоени за своята сигурност и за сигурността на столичани. В София вече има настанени над 5000 бежанци, зачестяват престъпленията, извършвани от тях. Ние настояваме във връзка с Чл. 27. (1) от Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление Столичен общински съвет да приеме решение за произвеждане на местен референдум с въпрос: ”Съгласни ли сте в София да бъдат настанявани бежанци?”. Смятаме, че произвеждането на такъв референдум е крайно наложително и решението за допитването е в правомощията на Столична община.
Надяваме се поставеното от нас предложение да бъде обсъдено в Столичен общински съвет и очакваме Вашето решение".

С уважение: Граждански комитет „За София”

Последвайте канала на

Мая Йорданова
931 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.11.07 | 20:17

2
ПОДКРЕПЯМ! НЕ ИСКАМ ДА ТЪРПИМ ТОЗИ ТЕРОР!
ПЪЛНА ПОДКРЕПА

2013.11.07 | 20:16

1
ПЪЛНА ПОДКРЕДА - РЕФЕРЕНДУМ В СОФИЯ - РЕФЕРЕНДУМ В ЦВЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ И ДЕПОРТИРАНЕ НЕ ВСИЧКИ НЕЛЕГЛАНИ ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ ТЕРИОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини