Приятел на Христо Бисеров: Той не се замесва в далавери

  • 05 ноември 2013 08:23

  • 3639
  • 6
Приятел на Христо Бисеров: Той не се замесва в далавери
©

Нямам никаква представа каква е причината за оттеглянето на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, но се надявам това да не е здравословен проблем. Това заяви пред БТВ един от близките приятели на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент Илия Петров.

Не се надявайте скоро да намерите отговор, тъй като Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент не е от най-приказливите. Въображението на някои хора се развихри сериозно до степен, в която се прехвърлят границите. Петров цитира и изказването на Осман Октай, в което той предупреди, че животът на Бисеров е в опасност. Винаги, когато нещо се случи в ДПС Октай е дежурен коментатор. Бисеров не се намесва в далавери, така Петров коментира въпроса, че корпоративен интерес стои зад оставката му от ДПС.

Той разкритикува и Методи Андреев, който върна времето към създаването на партията ЕКИП, която обедини Илия Петров и Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Тогава Бисеров не е искал оставката на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, а да подготви СДС за една коалиция с НДСВ и ДПС, която да остави извън властта БСП. Много хора от НИС на СДС тогава знаеха, че изборите ще бъдат загубени. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - обаче беше забранил да си признаваме грешките, припомни Петров. Той цитира и Йордан Соколов, който обвини отцепниците тогава, че са свързани с Мултигруп и руската мафия. Тогава казах, че имаме връзка и с италианската мафия, Орлеанската дева и арменския поп, отсече Петров. ДПС е коалиционен партньор, който никога не предава своите партньори. Затова ДПС са толкова желани, каза Петров. Той каза, че Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е човекът, измислил прякора на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент „сив кардинал“, на Евгений Бакърджиев пък Командира лепнал прякора Валяка, а Мистър 10% било поставено на Александър Божков.

Последвайте канала на

Novini.bg
3639 6

Коментари 6

Добави коментар

2013.11.05 | 13:44

6
Който не се занимава с далавери не е в политиката, а честно и почтено си вади хляба с много труд.
Лозко

2013.11.05 | 13:43

5
Боклук.
Идеал Петров

2013.11.05 | 13:43

4
Просълзих се,предлагам православната църква да канонизира Бисеров приживе!
Радо

2013.11.05 | 13:43

3
Един резняк по малко няма депутат да не е замесен в далавери всички са корумпета!

2013.11.05 | 13:43

2
ti, докога ше се излагат - едва ли не Доган е цар и господар на всичко, целият свят му се кланя разбираш ли... да, определено е ключов играч с първостепенно значение, но чак пък толкова - ако сам не се пенсионира след известно време, ще го пенсионират други хора, винаги има кой какво да вземе и акк по различен начин да го направи... времената се менят, г-н Доган, имайте го предвид

2013.11.05 | 13:43

1
Самото замесване с ДПС е предателство и далавера!!! Оставка свинеееее!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини