Фандъкова: Протестите са голямото предизвикателство на София

  • 03 ноември 2013 11:34

  • 1164
  • 5
Фандъкова: Протестите са голямото предизвикателство на София
© Булфото

Аз като личност и като човек си имам своето лично мнение, но никога не си позволявам то да се отрази на моята работа като кмет. Това каза пред БТВ столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Тя определи протестите срещу правителството като голямото предизвикателство на София.

"Като столица на България тук са съсредоточени най-големите проблеми, особено по отношение на отразяване гражданската позиция. Всички идват в София да протестират и това безспорно се отразява на живота на града. Така че за мен като кмет това е важна задача, заедно с полицията, с органите на реда, да можем да осигурим от една страна, възможността хората да изразят своята свободна воля – това е едно от най-големите завоевания на демокрацията, от друга страна обаче и животът в града да функционира. Не винаги се получава добре, но най-важното това е да няма напрежение и да запазим живота и здравето на хората. Само за днес имаме съгласувани 8 мероприятия. Общо взето по 10 средно на ден са мероприятията, които се подават за съгласуване. Има и такива, за които ние не получаваме уведомления”, допълни кметът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1164 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.11.04 | 07:32

5
Ами въведи ред, другарко Гербова, или Тиквата не ти дава? Нали неговите платени глашатаи и пишман поддръжници тероризират гражданите от месеци?!

2013.11.04 | 04:10

4
И тая Фъндъчкова , както и Плевнелиев са слуги на ТИКВАТА ! Напълно неподходящи за постовете си и са вредни за обществото !

2013.11.04 | 04:10

3
Тия пичлемета , пишман студенти защо не протестират срещу продажбата на българска земя , против арабите в България , против циганската престъпност , а ще ми връщат ТИКВОМУТРАТА на власт ?!

2013.11.04 | 01:45

1
О колко си прост и ЗЛЕ платен едновременно.. кой ще позволи продажбата на българска земя.. ДПС - БСП - АТАКА... кой продължава да приютява ислямисти и престъпници от близкия изток .. отново те..
От София, с усмивка.

2013.11.04 | 04:09

2
Аз с удоволствие бих гласувал за г-жа Фандъкова ако издигнат за мин. председател!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини