Крясъци в ефир между ГЕРБ и БСП заради "калинките"

  • 01 ноември 2013 07:40

  • 4128
  • 7
Крясъци в ефир между ГЕРБ и БСП заради "калинките"
©

Няма да сляза на това ниво и да говоря за любовниците на когото и да е. Това заяви пред БТВ Ирена Узунова от ГЕРБ по отношение на вчерашния скандален дебат в парламента, посветен на калинките във властта. Точката в дневния ред е подредена от управляващите. Търговският партньор на ДПС беше вносител на това предложение, каза Узунова.

Атанас Зафиров от БСП обаче смята, че ГЕРБ през последните месеци са блокирали НС с пустословие. Абсурдно е за хора, които работят от няколко месеца да се раздават оценки. Това обаче предизвика бурната реакция на депутата от ГЕРБ. Настояваме проверката за калинките да бъде проведена до 31 октомври. Това са хора, които нямат представа за настоящето, дават си ясна сметка, че нямат бъдеще и затова се взират в миналото. Партизанските назначения от последните дни трябва да излязат наяве, отсече Узунова. Това е груб реваншизъм и така личи страхът от ГЕРБ, добави тя. 150 души са сменени до момента, няма нито един обявен конкурс в Министерството на земеделието, каза Узунова.

Това е емблемата на вашето управление, оттам тръгна Калина Илиева превърнала се в символ на „калинките“, скочи Зафиров. 300 души са освободени и бяха назначени 500 човека по времето на ГЕРБ , добави социалистът. Вие накарахте така, че хората да вярват във вуйчото, свекъра и т.н, а не в администрацията, отговори Зафиров.

Делян Пеевски без образование беше назначен за член на Борда на директорите на пристанище Варна това е символ на „калинките“, развика се Узунова. Какви щети пък нанесе Пеевски на Варна, той какво общо има с разговора, защити коалиционния си партньор Зафиров. В Бургас например няма нито едно лошо назначение, добави той. Узунова обаче контраатакува като припомни, че настоящия председател на БСП в Бургас, който свали именно Зафиров от поста, Аргир Бояджиев е председател на борда на „Пристанище Бургас“. По време на Тройната коалиция той нанесе щети за 5 млн. лв., каза Узунова. Това са спекулации, оправда се Зафиров.

Колко хора уволни Дора Ангелова от Хасково като шеф на Фонд „Земеделие“, отговори на удара Зафиров. Знам само, че сега е назначен областния председател на ДПС в района Танер Емин, каза Узунова.

Последвайте канала на

Novini.bg
4128 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Нагъл акт

2014.03.06 | 10:03

7
Колкото и хора да е уволнила въпросната Ангелова, все са били турци, които не знаят даже езика. Сега БСП връщат тази плоскоглава измет. На български град назначават де що има пачи за управляващи. На всичко отгоре решили и за пример да го дават.
НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП

2013.12.09 | 08:42

6
НИТО ЕДНА ОТ ТРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ НЕ СТАВА!!! НАРОДА НЕ ВИ ИСКА, ОТИВАЙТЕ СИ С МИР! ОСТАВКА ВЕДНАГА! НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СТОИТЕ НА ВЛАСТ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ОМАЗВАТЕ!
jojo

2013.12.09 | 08:41

5
аз не знам комунисти да са назначавали някъде някого с конкурс,като хванат един го разнасяха на различни постове,важното беше да си в орбитата,казваше един приятел,няма вече изпадане,а сега--назначиха Пеевски-изхвърлиха го,Иванов0също и колко още знайни и незнайни братковци батковци са назначени,особени турци дето не могат да се подпишат и не знаят български език

2013.12.09 | 08:40

4
Абе, №4 твоя помиярски лидер откъде е бе? Селянинът, ама не с колелото, а с филията масло. Опитва се и да имитира Бай Тошо, за да се хареса на простия народ, от който произхождаш явно и ти.

2013.12.09 | 08:39

2
Простащината ни заля напълно. Няма такава селска вакханалия, както да събереш няколко БГ политика от различни партии и да ги оставиш на воля. Отчетливо обаче, комунистическите партии- бкп и а'така водят в първенството по селения.

2013.12.09 | 08:39

3
ГЕРБ са безспорните първенци по простащина ! Идва им отвътре ! ТИКВАТА Борисов е абсолютен простак и тъпанар !

2013.12.09 | 08:39

1
ВСИЧКИ гербаджии са КУРВИ !!! Най-голямата е ТИКВАТА Бойко !!!

Добави коментар

Водещи новини