Десислава Терзиева посети Разлог и обеща ремонт на пътища

  • 31 октомври 2013 15:36

  • 864
  • 1
Десислава Терзиева посети Разлог и обеща ремонт на пътища
©

Пътят Разлог - Юндола ще бъде подготвен за движение при зимни условия до края на ноември - този ангажимент е поет от фирмата, която изпълнява в момента ремонта на тази важна пътна отсечка в планинския район.

Това съобщи пред журналисти в отговор на въпрос министърът на регионалното развитие Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и, цитирана от БТА. Тя посети днес Разлог и село Баня, където откри обновените отделения на Многопрофилната болница за активно лечение в града и нови туристически атракции в селото, които са завършени в изпълнение на проекти на община Разлог, финансирани по Оперативна програма "Регионално развитие".

Рехабилитацията на отсечката, която е част от пътя Юндола - Разлог - Банско -Гоце Делчев - Садово, се изпълнява вече от консорциум "Галчев" и "М строй", след като фирмата "Алпине", която е започнала работата по този проект, е фалирала. Положихме всички усилия, докато "Алпине" не работеше, за да се рестартира работата на обекта, каза министър Терзиева. Предвидени са дейности за около един милион лева, а пътят трябва да бъде завършен до лятото на 2015 г., добави тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
864 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.31 | 21:04

1
льже

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини