Ректорът на УНСС: Думите за емиграцията са ми приписвани

  • 31 октомври 2013 08:36

  • 1543
  • 3
Ректорът на УНСС: Думите за емиграцията са ми приписвани
©

Думите "Като не ви харесва в България – емигрирайте" са ми приписвани и извадени от контекста, каза ректорът на УНСС Стати Статев по БТВ.


Думата окупация е страшна, аз препрочитам протести, допълни професорът. Ние водихме преговори и им предложих да отидат в по-малка зала, посочи професорът. Той поясни, че вчерашните му думи са били извадени от контекста. Статев е говорил със студентите вчера и студент го попитал: Ако не ни хареса вашето предложение. Тогава отговорих: ако не ви харесва, отиде другаде. В УНСС единственото нещо, което трябва да се прави наука и да се преподава наука, заяви още професорът. Той предложи протестиращите да отидат в друга сграда, откъдето могат да бъдат видени от повече хора.

В предаването участваше и ректорът на НАТФИЗ. Проф. Любомир Халачев. Той отрече да е говорил със студентите. Те бяха развълнувани и с тях е трудно да се говори. Днес има среща със Студентския съвет. Той посече, че студентите нямат правят протестират в сградата на ВУЗ-а.

Ректорът на Пловдивския университет Запрян Козлуджов се включи по телефона. При нас протестът протича нормално. Студентите не пречат на колегите си и протестите са цивилизовани

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1543 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
МАРШ ОТ ТУК

2013.11.02 | 13:27

3
ПЪЛЕН НАГЪЛ ПРОСТАК,КАТО ВСЕКИ КУМУНИСТ.
anonimen

2013.11.02 | 13:27

2
Takacti iznasa

2013.11.02 | 13:27

1
Тази държава е на това дередже, защото тук всеки може да стане всичко. Тъпата комунистическа свиня- професор и ректор! На бас, че в нормална държава или в докомунистическа България, този посредствен селяк нямаше да е и портиер в училище?!

Добави коментар

Водещи новини