Жители на Хасково се жалват от ромските сватби

  • 25 октомври 2013 13:27

  • 5189
  • 2
Жители на Хасково се жалват от ромските сватби
©

Жители на хасковския квартал "Възраждане" са написали жалба до кмета на Хасково, чрез която искат да бъде променена наредбата за обществения ред и да бъде забранено да се вдига шум. Поводът са ромските сватби в квартала. Те занесли писмото си в офиса на ГЕРБ, а зам.-председателката на общинския съвет Евгения Ангелова го предала на градоначалника. Това пък стана повод за негова реч от трибуната на местния парламент днес.

"Тенденцията общински съветници да организират подписки и да ги предават по нерегламентиран ред е предизборна", каза Георги Иванов.

Според него всеки общински съветник може да предприеме нещо, особено когато става въпрос за промяна на наредба. Иванов призова общинските съветници да се си измиват ръцете с него. По-късно той допълни, че ако писмо и подписка бъдат входирани по надлежния ред в общинската администрация, те ще бъдат разгледани, но не било в реда на нещата съветници да му предават копия от жалби на ръка.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5189 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тала е

2013.11.21 | 00:05

2
Нека ........... нека ................нека........... никой да не пречи на електората да се жени, мола ви се
1

2013.11.21 | 00:05

1
цигания до шия и то точно до статуята на богородица,жителите на квартала са подложени на терор събота и неделя от тези сватби,не си мийте ръцете един с друг защото сте за трепане всички от тъпата община,голям страх някой да не изгуби маймунския електорат

Добави коментар

Водещи новини