Протест пред НС заради удължаването на мораториума

  • 24 октомври 2013 18:42

  • 997
  • 4
Протест пред НС заради удължаването на мораториума
© Булфото

Няколко десетки граждани са се събрали на протест в знак на недоволство срещу решението на парламента за удължаване на мораториума за продажбата на българска земя на чужденци.

Недоволните граждани са се събрали в градинката между парламента и СУ „Св. Климент Охридски”. Организатори на протеста са Реформаторският блок. В знак на недоволство от решението на парламента на протеста са издигнати лозунги, които гласят „Мафия – вън! Европа в България”, „Не искаме охлокрация. Искаме демокрация”, „Долу ръцете от свещената българска земя”, „Не можеш да гласуваш по съвест, ако не разполагаш с такава”. Развяват се и български знамена. Полицейското присъствие в района е засилено, като металните заграждения около Народното събрание обхващат целия параметър и не позволяват на гражданите да доближат сграда.

Пред журналисти Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от Реформаторския блок обясни, че причината за протеста е безумието от вчерашния ден на парламента. Той подчерта, че през целия ден се чуват само оправдания от хората, които са взели решението за удължаване на мораториума. Тези хора оформят една национална популистка коалиция. Водещи в тази идея депутати от ГЕРБ са съпроводени от партия „АТАКА” и БСП. Това решение е пряк път, през който земеделската мафия и български, и руска ще се опитат да си дадат отсрочка, с която ще се опитат да завземат повече българска земя, каза още той.

Последвайте канала на

997 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иван

2013.10.26 | 21:54

4
Някой знае ли дали Израел дава право на чужденци да купуват земя?

2013.10.26 | 00:44

3
БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ДО СТЕНАТА ЗА РАЗСТРЕЛ

2013.10.26 | 00:44

2
ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ БЪЛГАРОФОБИ ПРОДАЖНИ ИЗЧАДИЯ ПРЕДАТЕЛИ !

2013.10.26 | 00:44

1
АНТИБЪЛГАРСКА ЕНИЧАРСКА ИЗМЕТ

Добави коментар

Водещи новини