Бащата на четиризнаците получи ключовете за общински апартамент в Русе (снимки)

  • 24 октомври 2013 14:41

  • 2248
  • 0
Бащата на четиризнаците получи ключовете за общински апартамент в Русе (снимки)
© Булфото

Бащата на четиризнаците Ерхан Ахмедов получи ключовете за общински двустаен апартамент в Русе. Те му бяха връчени днес от кмета Пламен Стоилов.

Общинското жилище беше обещано на 10 септември - ден, след като се родиха бебетата, като апартаментът бе ремонтиран от общината за 8000 лева. "Много е трудно в това време да гледаш четири бебета. Когато прецените, че това жилище стане тясно за вече порасналите деца, ние сме готови да ви предоставим за ползване по-голямо", каза Стоилов, който връчи на младия татко и сумата от 1000 лева - еднократна социална помощ, предаде БТА.

31-годишният Ерхан обясни, че в момента трябва апартаментът да бъде обзаведен, след което ще се преместят да живеят в него с жена си и четирите бебета. Общинският съветник д-р Теодора Константинова му предаде и 310 лева, дарени от общинските съветници по време на последната сесия на общинския съвет.

Четиризнаците - две момчета и две момичета, се родиха в АГ-комплекса в Русе на 9 септември, а на 22 октомври бяха изписани и се прибраха у дома с родителите си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2248 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини