Шефът на "Топлофикация-София": Проблемите са много

  • 24 октомври 2013 07:50

  • 1386
  • 1
Шефът на "Топлофикация-София": Проблемите са много
©

Никой не може да каже, колко точно абонати крадат топло от съседите си. Най-лошото е, че тези кражби не са за сметка на "Топлофикация", а за сметка на редовите и честни платци. Почти е невъзможно да се докаже кражбата на топлоподаване.

Това каза в студиото на сутрешния блок на БНТ Стоян Цветанов, изпълнителен директор на "Топлофикация-София". Има много проблеми относно неплащането на сметки. Ако, "Топлофикация" е сгрешила някъде, съдът ще го постанови и ние ще си понесем отговорностите. Винаги съм твърдял, че хората трябва да си знаят правата и да ги защитават, продължи Цветанов. От днес стартираме първата ни мобилна приемна в София. Там всеки ще може да дойде, да обясни и да разгледаме неговия проблем. От началото на годината имаме близо 2000 споразумения с наши абонати. Това са начините да се решават проблемите, обясни шефът на "Топлофикация".

Има нещо много хубаво в надигането на хората. Това означава, че те се борят за правата си и не позволяват на монополите да си правят каквото си искат. Най-важното за мен е хората да имат доверие в нас. Взимаме мерки и механизми, за да върнем това доверие, категоричен беше Цветанов. Хората трябва да имат право да избират. Не можем да приемаме правила, които да важат за всички и за всичко. Нашата е цел е да дадем на хората право на избор. Отворени сме за всякакви предложения, обясни той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1386 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.24 | 11:12

1
Фалирайте

Добави коментар

Водещи новини