Маргарита Попова: Истинският лидер предусеща тревогите

  • 23 октомври 2013 11:37

  • 1027
  • 3
Маргарита Попова: Истинският лидер предусеща тревогите
© Булфото

Днес ние сме тук, за да вземем участие и да дадем предложения за решения от нашата гледна точка по важни проблеми за света и за човешкия род. Няма как да върви светът и животът напред, ако не сме ние, жените, като личности и обединени в силни структури, които помагат на хората – и във времена на спокойствие, и във времена на криза. Това каза на откриването на 14-та международна синдикална женска конференция на Международната конфедерация на профсъюзите (МКП)/Паневропейския регионален съвет (ПЕРС), която се откри днес в София, вицепремиерът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

„Женската солидарност е да покажем, че ние сме заедно и проблемите на човешкия род, където и да са, ни засягат. Нашата страна обединява усилия в решаване на проблеми, от една страна, да посрещнем и приемем онези, които имат нужда от подслон и от закрила, защото бягат от най-голямото зло, което може да сполети човечеството – военните конфликти. Да подкрепим моята държава в усилията да покаже, че ние сме надеждна източна врата на Европейския съюз (ЕС) и, че сме държава, в която държавното ръководство е в състояние да докаже и да гарантира сигурност на всички, които ще дойдат допълнително при нас”, каза още Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. От днешната трибуна искам да отправя апел за подкрепа на България, защото нашата държава е преживяла исторически много и през цялата си история е показала, че държи на човешкото и на живота. За мен като политик и държавник проблемите в този свят, ме засягат.
„Аз вярвам в женското лидерство, то може да покаже съпричастност и чувственост, която може да решава проблеми. Поздравявам Синдиката на българските учители и неговия председател – Янка Такева”, завърши вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Истинският лидер не е този, който наставлява, и който непрекъснато търси кусури. Истинският лидер е този, който предусеща тревогите в обществото далеч във времето напред, и полага всички усилия, благодарение на интелекта и познанията си, да овладее тези тревоги на обществото и да създаде колкото се може повече спокойствие в него. Така се върви напред, иначе – не. Това заяви вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на пред журналисти, предаде репортер на Агенция “Фокус”. В словото си вицепрезидентът Попова призова страната да окаже помощ на тези, които търсят закрила. „Първо, да покажем, че наистина има хуманитарен проблем, за решаването, на който сме способни да работим, защото имаме силна чувственост, имаме познания, знаем проблема, владеем го, можем да отговорим. На второ място е – да подкрепим държавата в усилията й да докаже, че може да даде гаранции и да опази сигурността на всички. Това е изключително важно по много причини, но една е много важна – народът ни, обществото ни, има нужда от спокойствие”, каза вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Последвайте канала на

1027 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.23 | 16:25

3
Марги стегай се че нещо напоследък удраш малко у лево. Не ги слушай тея оръфлеци от "контра протеста" щото те не ти мислят доброто.

2013.10.23 | 16:25

2
РЯДКО БЕЗЛИЧНО СЪЩЕСТВО.

2013.10.23 | 16:25

1
Маргарита Попова ПРЕЗИДЕНТ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини