Наказаха полицай, заспал на дежурство

  • 22 октомври 2013 19:22

  • 962
  • 2
Наказаха полицай, заспал на дежурство
©

Полицейски служител отнесе 1 година „порицание” заради нарушение по време на служба. Униформеният трябвало да бди нощна смяна на ж.п. гарата в Мездра, но по време на рутинна проверка бил спипан да стои в личния си автомобил на паркинга край гарата.Порязаният полицай обжалва наказанието си пред Административния съд във Враца, но магистратите отхвърлиха жалбата му като неоснователна, пише “Конкурент”.

От материалите по делото става ясно, че дисциплинарното производство е образувано след извършена проверка в средата на юни.

Между 3 и 4 часа през нощта, полицаят трябвало да бди на ж.п. гарата, но проверяващите му началници не го намерили там.

Първоначално отишли в служебното помещение на полицията, което се намира на ж.п. гарата, но и там колегата им не бил открит.

Впоследствие забелязали, че се появил от паркинга и обяснил, че е бил в личния си автомобил на паркинга. Наказаното ченге може да обжалва и пред ВАС в 14-дневен срок.

Последвайте канала на

962 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
полицай

2013.10.23 | 16:15

2
е вие на такива сте кадърни вместо да дебнете диларите вие дебнете свои нема що голяма новина хванахте виновника за кризата няма какво да се работи и ще видите дали някой ще ви стои там нещастници
зоро

2013.10.23 | 16:15

1
когата магарето си яде от самара го водят за салам или когато няма жертви стоват и своите пумиярска държава с такива управници

Добави коментар

Водещи новини