Изписаха четиризнаците от Русе (снимки)

  • 22 октомври 2013 14:21

  • 5262
  • 3
Изписаха четиризнаците от Русе (снимки)
© Булфото

Четиризнаците, които се родиха на 9 септември в Русе, днес бяха изписани тържествено от акушеро-гинекологичния комплекс и се прибраха у дома си, пише petel.bg.

Щастливите родители Севдие и Ерхан Ахмедови прегърнаха най-после, 42 дни след раждането, и четирите си деца – две момчета и две момичета с имената Енес, Ранес, Бенет и Севи. Те получиха много цветя и пожелания от близките си, както и напътствия за отглеждането от неонатолозите.

"И четирите деца са наддали нормално и са вече над 2 кг", обясни шефът на АГ-комплекса д-р Георги Хубчев.

Началникът на неонатологията д-р Нина Радкова коментира, че много хора са изпратили подаръци за бебетата, като последно са пристигнали костюмчета, плетени на ръка от жени от друг град. Отделно фирма е поела ангажимента да осигурява храненето на децата до 6-месечна възраст с адаптирано мляко.

В отглеждането на децата ще помагат всички близки, а всеки момент родителите им се надяват да бъде готово общинското жилище, което им обеща кметът Пламен Стоилов. В момента то се ремонтира. Все още нямат количка за четиризнаците, но по-наложителна е нуждата от памперси.

Майката Севдие сподели, че е много щастлива, а бащата Ерхан се разплака, докато изписваха децата му. Родителите са чакали 7 години, за да имат своя рожба, а сега имат четири наведнъж.

Последвайте канала на

5262 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Българка!

2014.06.05 | 17:17

3
Какво значение има какви са имената на децата?! Важното е да са живи и здрави !!! Ейййййй колко мразя такива националисти, не мога да ви понасяяямм !!! И аз съм националистка, но моя се изразява да обичам страната си, а не да мразя другите националности!
Българин!

2014.06.05 | 17:17

2
Хубави "български" имена им е избрала!
Митко

2013.10.23 | 00:36

1
Браво! Да се раждат българчета!

Добави коментар

Водещи новини