Стоичков: Не съм на хранилката, още не съм минал на другия бряг

  • 21 октомври 2013 19:25

  • 3482
  • 3
Стоичков: Не съм на хранилката, още не съм минал на другия бряг
© Булфото

В последните дни се наслушах на какви ли не измислици от хора, чиито имена не знам, и които не познавам лично. Това заявява футболната легенда Христо Стоичков в позиция, разпространена до медиите, за скандала с търговете на дървесина от последните дни.

„Само един, нека го нарека „нещастлив“ човек, може да твърди, че някакви фирми перат пари благодарение на мен. Крадецът вика: „Дръжте крадеца“, казва Стоичков и допълва: „Аз не съм на хранилката като хората, които злословят срещу мен. Ако някой диктува на тези хора какво да говорят в медиите, а „бившите“ ги е страх от мен, ще кажа само: “Защо не ви беше страх, когато идвахте с мен в гората?! Защо не дойдете и не ми кажете лично какво имате срещу мен, вместо да обикаляте от телевизия на телевизия и да говорите врели - некипели?!“, пита Стоичков.

Относно твърдението на Красимир Дачев от вчера, че Христо Стоичков го е водел „за ръка“ из музея на Барселона, Стоичков заяви: „Още не съм минал на „другия бряг“. Няма как да водя за ръка човека, който ме изкара най-големия контрабандист на дървесина“. Стоичков заявява, че не иска по никакъв начин да бъде намесван в "мръсните политически игри", с които по думите му някой се опитва да трупа точки на негов гръб.

„Точките ги натрупах на футболния терен, когато всички вие нямахте търпение да се снимате с мен. Лицемерието, което показвате през последните дни, ме кара за пореден път да се разгранича от вас, защото името Христо Стоичков е известно в цял свят, докато вашите имена отекват единствено в провинциите, кито обитавате!“, казва Стоичков и добавя: „Писна ми да ме сочат с пръст, за да се появяват тук-таме и да стават известни с тяхната безизвестност. Затова на тези, споменали моето име, казвам: „Ще се видим в съда! Благодаря ви!“.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3482 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.22 | 08:51

3
Стой далеч от политиците и си живей живота ана некадърниците среден пръс
Лигоча

2013.10.22 | 08:51

2
Щерката мхмхм

2013.10.22 | 08:51

1
Мъжкар си беше и мъжкар си остава! Един е Стоичков!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини