Мафиот изкупи тираж на вестник заради разкрития за далавери с европари

  • 18 октомври 2013 14:22

  • 5514
  • 3
Мафиот изкупи тираж на вестник заради разкрития за далавери с европари
©

Досущ в стила на фирма „Четвърта власт”, някой е изкупил по голямата част от тиража на югозападният таблоид "Топ Преса", информираха и от редакцията. Репортер на медията, позвънил и в офисите на разпространителните фирми от където информацията се потвърдила, пише "skandalno.net".

"Вестникът излиза със скандален репортаж, как се прикрива мафията в югозападна България и как местни политици и бизнесмени точат евро пари за да си купуват яхти и луксозни коли. Нищо чудно е някой да се е уплашил от разкритията и да е вложил пари, като е изкупил тиража.” Коментират журналисти от регионалната медия.

За нещастие на мафията издателите на медията реагирали бързо и още утре сутринта ще има двоен тираж на вестника, по всички павилиони и места където се продават вестници.

"Това според нас е поредното доказателство че у нас има люта война срещу свободата на словото от страна на олигарси и представители на едрият бизнес. Уви обаче намеренията да потъпчат свободата на словото ще се окажат напразни. Ние вярваме в това", коментират от издателството.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5514 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Die Presse

2014.11.27 | 12:25

3
Австрийския вестник Die Presse публикува интервю с депутата от FPO Йоханес Хюбнер , който след срещата си с Волен Сидеров (лидер на Българската Националистическата Партия Атака - бел. ред.) е останал крайно разочарован и е изразил мнение,че подкрепяйки правителството на мюсолманската партия в България ,всъщност Атака осигурява предмостие за ислямизирането на Балканите.

2013.10.19 | 15:44

2
Очевидно е така и без чужди анализи. Важни са не словата, а делата на г-н Сидеров. Изводите сами се налагат.

2013.10.18 | 22:00

1
За "Бежанците" ввв.адвокати.орг

Добави коментар

Водещи новини