Стоичков избухна в БТВ: С дърва не се занимавам, но с дърводелци се занимавам

  • 18 октомври 2013 08:18

  • 15170
  • 23
Стоичков избухна в БТВ: С дърва не се занимавам, но с дърводелци се занимавам
©

Христо Стоичков вдигна грандиозен скандал в БТВ. Той брутално нападна Красимир Дачев, който вчера го обвини, че е получил 150 000 т дървесина благодарение на покровителството на бившия депутат от ГЕРБ и основател на БАСТА Емил Димитров.

С дърва не се занимавам, но с дърводелци съм се занимавал. Явно този човек използва името на Христо Стоичков, за да стане известен със своята безизвестност, отсече Стоичков. В предаването обаче се включи отново Красимир Дачев, който потвърди, че Камата стои зад добива на дървесина. Бизнесменът обаче се огъна и започна да обяснява, че не разполага с документи, както твърдеше вчера, а от 1 година хора, които му продавали дървесина казвали, че вземали суровината от Стоичков.

Това обаче доведе до истински взрив от Камата. Той започна да говори директно на "ти" на Дачев. "Ти мен познаваш ли ме?", попита Стоичков. "Не", отговори Дачев. "Аз продавал ли съм ти дърва при теб, да съм идвал при теб", продължи Стоичков и отново получи отрицателен отговор. "Имам ли аз документи и фирми, че продавам дърва", попита Стоичков. Дачев отново смирено отговори отрицателно.

Стоичков за кратко мина на уважителна форма и се обърна към Дачев с думите: "Вие не знаете какво значи един уличен полицай, който ме разследваше за черно тото, къде е той сега. Използвате името на Христо Стоичков да станете известен с вашата безизвестност. Затова, че споменавате моето име ще заведа дело. Както си искате, оправяйте се", отсече Стоичков. "Имате право", примири се Дачев.

Тази сутрин отново продължават безсрамни клевети, отсече Емил Димитров. 150 000 тона дървесина означават 6000 ТИР-а, значи оттук до Кулата има подредени камиони на Стоичков, заяви бившият депутат от ГЕРБ. Тогава БТВ пуснаха запис на Димитър Джоков, зам.-председателятана Сдружението на практикуващите лесовъди, отпреди няколко месеца. Там той твърди, че на среща с Мирослав Найденов е присъствал Емил Димитров. Според Джоков, Емил Димитров контролирал целият сектор в горите назначавал и уволнявал директори. "Той ни каза, че ние сме никои, а ние сме представители на три сдружения", отсече Джоков. Димитров се държеше като гамен, прекъсваше Мирослав Найденов, а той навеждаше глава и мълчеше. Ние трябва да станем аргати на фирмите на Емил Димитров, заяви лесовъдът.

Като познавате Мирослав Найденов мислите ли, че може да мълчи и да гледа надолу, каза в отговор Димитров. Грехът ни с Мирослав Найденов е, че спряхме кражбите в сектора. Създадохме 6 дружества и вдигнахме тройно заплатите и 15% печалбите, посочи Димитров.
Веднага след това Джоков се включи на живо по телефона. "На стоковата борса не бяхме допуснати, за да могат специални филми да купят дървесина на по-ниски цени и след това да я препродадат на малките фирми и да спечелят много пари. Сега гледам как той се прави на Апостол на свободата", заяви лесовъдът.

Христо Стоичков за пореден път застана зад студентите, които след февруарските протести се обединиха в движение "Орлов мост". Застанах зад тези деца, но бързо ги очерниха. Единственото нещо, което направих тогава за тях е, че платих наема на зала "Арена Армеец". Сега отново бих застанал зад тях, но с уговорката, че аз с политика не се занимава. Христо Стоичков издържа на напъните на всички партии и остана безпартиен, отсече Камата.

Той показа снимки от таблет, на които е заснет селски стадион с пасяща крава. Ето такъв човек има право на глас в предстоящия конгрес на БФС, изригна Камата.
 

Novini.bg
15170 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
st

2013.11.30 | 09:47

23
Той ицето и със Вис навремето нямаше общо ама все заедно със В.И. със Маджо нямаше ама са си аверчета и до днес и тн хахаххахаха
Effi

2013.11.30 | 09:47

22
Не е дървар, а д-р хонорис кауза! Но само като му видиш мутрата разбираш, че е дърво!
niki

2013.11.29 | 22:30

21
ЕТО БАЙ ГАНИОВЦИТЕ ВЕДНАГА ПОЧНАХТЕ ДА ПЛЮЕТЕ СТОИЧКОВ, ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЕДНИ СМОТАНИ КАТИЛИ, ЗАВИСТЛИВИ ИДИОТИ

2013.11.29 | 22:30

20
stoi4kov na maika ti v mirizlivata putka mangal
niki

2013.11.29 | 22:29

19
МАКАР ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ЩЕ ПРИЗНАЯ: НЯМА ПО ГЛУПАВ И ЗЛОБЕН НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИЯ

2013.10.19 | 21:37

5
to mai edinstveniq tapak tuk si ti

2013.11.28 | 09:03

18
На времето един Българин Данчо Колев-Дан Коло е накарал да треперят много хора от него. И направил много пари в Америка. Но кой го накара да помага на комунистите и лично на Георги Димитров. Така сега и Стоичков. Защо не си гледа живота. Явно ние Българите имаме слабоста, всички да разбираме от политика. И поради това много грешим. А после и злобеем и завиждаме и злорадстваме. Всички злини ни идват от устите.
gora

2013.11.28 | 08:48

17
олеми лъжи изрече този Емил Димитров. Защо не бе попитан за закриването на горското в с.Старо Оряхово, и бе влято в ловното стопанство Шерба, където самият той е концесионер на лова. С доставка на десет броя елени ли е плати за регистрацията си на партия БАСТА, преди два месеца?
ES

2013.11.28 | 08:47

16
всеки ,краде в таази държава ,след катое вдържавния сектор, да му мисли голица
Киро

2013.11.28 | 08:46

15
ДЪРВАР!

2013.10.20 | 01:45

14
risiö ia kaji kak edin 4esten 4ovek, kato teb ,u4astva v gnusnata dalavera s zamenkite na imoti.................................................... ristö ristö

Добави коментар

Водещи новини