Мутафчийски и Маджо в спор за басейн

  • 12 октомври 2013 07:57

  • 4452
  • 1
Мутафчийски и Маджо в спор за басейн
©

Крупните бизнесмени Младен Мутафчийски и Младен Михалев-Маджо са в обтегнати отношения заради битови междусъседски неразбирателства, пише "24 часа". Днес те контактуват с жалби до различни институции, показа проверка на вестника, която се потвърди и от двете страни.

Адашите Мутафчийски и Михалев живеят в две съседни къщи. Ябълката на раздора е басейн, построен през далечната 1996 г., който попада в територията и на двата имота. Мутафчийски твърди, че е незаконен и трябва да се премахне. Михалев отказва да го направи и търси начин да го легализира.

Главният архитект на София Петър Диков му е издал т.нар. удостоверение за търпимост на незаконен строеж, в което са включени басейнът и изкуственото водопадче в двора между къщите.

Мутафчийски иска да построи ограда между двата имота, за да може само той да ползва своите 2,5 дка от двора. Тя обаче трябва да мине през басейна и водната естакада. Михалев възразява срещу разрешителното за строеж на оградата. Делото все още е в съда. По него Михалев твърди, че изпълнението на заповедта за строеж на ограда ще увреди басейна и водната каскада.

Последвайте канала на

4452 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
nasako

2013.10.12 | 17:32

1
obiavete cena ni imotite si i koi iska da kupuva ili naddava

Добави коментар

Водещи новини