Пчела уби таксиметров шофьор в колата му

  • 10 октомври 2013 12:57

  • 5030
  • 2
Пчела уби таксиметров шофьор в колата му
©

Фатално ужилване отне живота на 43-годишен таксиметров шофьор в София. Мъжът пътувал с клиент за столичния комплекс "Толстой", когато пчела забила жилото си в него, съобщи TV7.

30 мин. след нелепия инцидент шофьорът загива. Според очевидци линейката на "Бърза помощ" се е забавила. В ранния следобед таксиметровият шофьор се обажда на съпругата си, за да ѝ каже, че е ужилен от пчела, обажда се и на колегите си от радиостанцията в колата.

Само за минути състоянието му се влошава драстично. Сигналът до "Бърза помощ" е подаден почти веднага. На място идват и няколко автомобила на таксиметровата компания. По думите на колегите му линейката идва едва след 25 мин., когато вече е твърде късно. Директорът на центъра за "Спешна медицинска помощ" д-р Георги Гелев е категоричен, че забавяне не е имало и екипът е тръгнал само минута, след като получава сигнала. Причината за смъртта ще се изяснява тепърва от патоанатомите и съдебните медици.

Последвайте канала на

Novini.bg
5030 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
такси

2013.10.11 | 21:48

2
Баси боклука къде е останал в бг от толкова колеги един да не те закара в спешното,Това ли сме българите бе?! Ако сме това още начаса да идват чалмите с боздуганя и сабите и да ни до-йзсечат!

2013.10.11 | 01:33

1
Големи умняги са тези тахс. шофьори.

Добави коментар

Водещи новини