Инж.Чайков: Необходимо е да се инвестира в млади кадри

  • 03 октомври 2013 14:01

  • 924
  • 1
Инж.Чайков: Необходимо е да се инвестира в млади кадри
©

Инж. Стефан Чайков, председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), участва в Шестата национална конференция по пътища с международно участие на тема „Кръгови кръстовища“, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Форумът беше открит от министъра на регионалното развитие Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и. Официален гост бе и председателят на Европейската пътна федерация Кристоф Никодим.

Инж. Стефан Чайков благодари на представителите на академичната общност за доброто сътрудничество с пътния бранш и експертната подкрепа.

"Единствено обединените сили на пътната администрация и на бизнеса са тези, които изграждат транспортната инфраструктура на България. Искам да благодаря и на академичната общност за това, че вече шеста година чрез общо сътрудничество се опитваме да подобрим нашите познания и полагаме усилия за подобряване на безопасността на пътното движение. Необходимо е да се инвестират средства, включително и чрез европейските оперативни програми за изграждането на млади кадри за пътното строителство. Това отново може да стане само чрез взаимодействието между АПИ, академичната общност и бизнеса”, посочи още инж. Стефан Чайков.

Последвайте канала на

924 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.04 | 07:14

1
Чайков, кацнал си в чуждо гнездо . Предстои ти дълъг полет, готви се !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини