Красимир Каракачанов: Политици покровителстват "частното енерго" в Самоков

  • 01 октомври 2013 08:23

  • 2839
  • 2
Красимир Каракачанов: Политици покровителстват "частното енерго" в Самоков
©

Нещата в Самоков тръгнаха в тази посока още от 1999 г. Това каза в коментар за "частното енерго" в Самоков лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев в сутрешния блок на Нова телевизия. Никой не може да ме убеди, че Пиже и Сашко, които са обикновени коняри, са шефове на енергийната мафия. Не се връзват нещата.

Хората в махалата искат да имат законен и качествен ток. Пречи им обаче цялата бюрокрация в общината, добави Кънчев.

По думите на лидера на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в случая има политическа опека. Пиже и Сашо са само събирачи на таксите. Има човек, който покровителства схемата на много високо ниво, категоричен бе Каракачанов. Представителят на ЧЕЗ в Самоков, кметът и полицията няма начин да не знаят за злоупотребите. На тези фирми обаче им е много по-лесно да "натоварят" с даден процент редовните платци, отколкото да разрешат проблема. Виждаме, че и това правителство не прави нищо срещу монополите, заради които започнаха бунтовете през февруари, каза още лидерът на ВМРО.

Изпълнителният директор на "ЧЕЗ Разпределение" Стефан Апостолов заяви във включване по телефона, че от компанията са във връзка с кмета на Самоков и се работи по проблема. По думите му загубите от крадения ток не се начисляват на останалите потребители, а са за сметка на дружеството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2839 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.20 | 17:41

2
Бат Сали Токаджията е Дупитат ! Първо членувал в Евро Рома, после в БСП, а сега е депутат от ДПС. Като знаем,че Евро Рома е част от Коалиция за България., тоест БСП, а ДПС е уродливият брат близнак на ДПС. Можем да заключим с основание, кой стои зад енергийната мафия.
ass

2013.10.01 | 18:22

1
toz mangal kun4ev kakvi raboti govori...kakvo kato nie pla6tame toka na mangalite i v efir direktora na 4ez izluga,4e 12% v smetkite ni ne sa ot toka na mangalite.dps-to daje napravi deputat onzi mangal,koito otgovarq to4no za toka.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини