Баба шофьорка уби трима на пътя

  • 30 септември 2013 14:27

  • 2825
  • 1
Баба шофьорка уби трима на пътя
©

Трима души загинаха при тежка катастрофа край Плевен, съобщи регионалното издание "За Плевен". Инцидентът е станал вчера около 16:00 часа на първокласен път в района на ГПП-Гривица. 61-годишна шофьорка от село Семерци е навлязла в лентата за насрещно движение и е ударила движещ се друг лек автомобил - с водач 29-годишен от село Бистрица.

Вследствие на удара на място е загинал пътуващия на предна дясна седалка във втория лек автомобил - 28-годишен от Велико Търново. В ЦСМП - гр. Плевен е настанен с опасност за живота водачът на същата кола, който по-късно е починал в отделение по "Гръдна хирургия" - Плевен. Спътницата му - 29-годишна от град Радомир, е настанена под лекарско наблюдение в САРИЛ-Плевен, с опасност за живота.

Починала е и пътничка, която се е возила при 61-годишната шофьорка. 83-годишната жена от село Крива била на предната дясна седалка. Шофьорката, предизвикала зверската катастрофа, е настанена в Плевенската болница с фрактури по крайниците и с опасност за живота.

На място спасители от Районно служба „Пожарна безопасност и защита на населението" са оказвали съдействие на изваждане на телата от огънатите ламарини. Уведомен е прокурор. Започнато е досъдебно производство.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2825 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БУТАЧА

2014.06.24 | 17:06

1
НЕ ГО Е СРАМ ТОЗИ КЕЛЕШ ДА СЕ УДАРИ В БАБАТА-ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ШОФЬОРИ,СПОКОЙНИ И МОЖЕЩИ

Добави коментар

Водещи новини