Свещеник лекува с вяра във Видинско

  • 30 септември 2013 09:13

  • 3122
  • 1
Свещеник лекува с вяра във Видинско
©

Религиозните групи имат много по-високо чувство на щастие, заяви в в с утрешния блок на Нова телевизия доц. Маргарита Бакрачева – доктор по психология.

Тя коментира случай от видинското село Покрайна, където свещеник лекува с вяра. Сестра Мария разказа, че е проходила благодарение на молитвите на отец Михаил. 80-годишната жена си счупила единия крак преди 5-6 години, претърпяла операция и след това трябвало да върви с патерици. Един ден обаче отчето я извикал да й чете молитви и сестра Мария се излекувала. Отецът обясни, че тайната е в маслосвета. "Всеки свещеник може да извършва това тайнство за изцеляване", обясни отец Михаил.

Доц. Маргарита Бакрачева коментира: "Това, което е безспорно, е че трябва да има вяра. Никой не отрича силата на позитивното мислене. Много важен фактор е и доверието към един човек, това подсилва вярата ни към чудесата".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3122 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мария

2013.09.30 | 20:38

1
Това, което се съобщава в този материал е една много малка частица от чудесата, които стават навсякъде по света и днес, чудеса на изцеление от нелечими болести, възкресения на мъртви, освобождения от демони и т.н. Всичко това се случва, само защото БОГ Е ЖИВ. Ние живеем в материалният свят, с естествените закони, но освен материалният свят има и духовен свят, в който всичко е сръхестествено. Затова всичко, което върши Бог е свръхестествено и науката не може да го обясни, затова го нарича и чудеса. За да се случат чудесата е необходима ВЯРА В ЖИВИЯТ БОГ. Отиването ни при Бога става единствено с МОЛИТВА ЧРЕЗ ВЯРА в ИМЕТО НА ИИСУС ХРИСТОС. Този свещеник се е молил с вяра и болната жена е имала вяра и БОГ ИЗВЪРШВА ИЗЦЕРЕНИЕТО. Доцентката не е вярваща, не познава Бога, не познава Неговата неограничена сила и затова обясненията й са без стойност, в сферата на човешкото плътско мислене, което няма нищо общо с Бога и Божията неограничена мощ. Никакво "позитивно мислене" не може да излекува и да възкреси болните и умрелите. Вярата ни трябва да е не към чудесата, а единствено към живият Бог- нашият Спасител Иисус Христос, за Когото няма невъзможни неща.

Добави коментар

Водещи новини