Фандъкова: Сирийските бежанци са много повече

  • 29 септември 2013 09:13

  • 2822
  • 7
Фандъкова: Сирийските бежанци са много повече
©

Броят на сирийските бежанци е много по-голям от официалния, каза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по БНТ.

Според столичния кмет много от чужденците напускат центрове и започват да живеят или при близки или да наемат квартири. Тя е била изненадана от решението на двата нови центъра в София Военна рампа и Враждебна, където има места. Тя допълни, че между нея и правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 има добра комуникация, но не и координация. Тя посочи, че сътрудничеството с вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е много добра.

Фандъкова посочи, че ще поиска пари от Брюксел, ако ЕС преведе сума за облекчаване на съдбата на бежанците. Надявам се да няма Апокалипсис и се надявам правителството да приеме правилните решения. Тя заяви, че София вече не може приеме бежанци, капацитетът е изчерпан.

За протестите кметът посочи, че заедно със СДВР се стараят да няма близост  между двата на лагера. 

Фандъкова посочи, че е поискала от държавния бюджет 14 млн. същата сума, която е получавала от правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. На въпрос дали ще получи парите поиска искането тя отговори: ще видим.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2822 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Rosniak

2013.10.05 | 16:30

7
Ама моля Ви се г-жо Фандъкова. Дръжте си ги в София. хич не ни и трябват по другите места.
Идеал Петров

2013.10.05 | 13:39

6
На другите места сирийците няма да се различават от туземното население и преброяването им ще е невъзможно!

2013.10.01 | 01:36

5
На границата с Турция -от гръцка страна има построена стена и проблема е решен . А на границата между България и Турция и мрежата и бодливата тел са отдавна премахнати и по тази причина хиляди животни в района на Странджа бяха унищожени и "сирийските" бежанци безпрепятствено минават в България. В Германия лимита за бежанци бил до 10000 души- а в България няма лимит..
nayna

2013.09.30 | 02:26

4
FANDUKOVA, V SKORO VREME KAKATO E TRUGNALO V CQLA BULGARIQ NQMA DA IMA MQSTO ZA BULGARITE. KRAQT NA ETNICHESKATA TOLERANTNOST NABLIGAVA.
АС

2013.09.29 | 23:46

3
Добре де, гърците пък що нямат проблеми с бежанци? Защо от както "злодеите" от Златна Зора започнаха да си позволяват "волности" Гърция лека-полека започна да се стабилизира? От исторически план е вече време да се надигне национализъм и европейски фашизъм, и аз даже го подкрепям, нищо, че съм дългокос метъл и аз сигурно ще ям бухалки и кубинки. По-добре ще е за Европа...
БОЗДУГАН

2013.09.29 | 23:46

2
Отдавна АТАКА каза : запечатайте граниецата и неутралитет ! Идиотите от другите партии не приемат ! ПРЕДАТЕЛИ ! Така е и с другите въпроси по икономиката и доходите ! САМО АТАКА !

2013.09.29 | 23:28

1
Хайде сега депутатите от всяка боя барабар с кметицата да започнат да дават пари на сирийците,между-впрочем капацитета на Фандъкова тепърва ще започва!

Добави коментар

Водещи новини