Музикант: Протестът не загива, а едва сега започва

  • 20 септември 2013 07:41

  • 2639
  • 3
Музикант: Протестът не загива, а едва сега започва
©

Протестът не загива, а едва сега започва. Този кабинет е кабинет на подмяната. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия музикантът Виктор Стоянов.

Правителството не може да извърши реформи, защото няма обществена подкрепа. Затова трябва да подаде оставка и да има нови избори, добави той.

Писателят Ясен Атанасов от "Протестна мрежа" посочи, че бройката на протестиращите няма значение. Физическото присъствие или отсъствие не означава, че хората са си променили мнението. Този протест промени обществото завинаги, добави той. По думите му протестът няма как да обслужва опозиционните партии. Според него по някакъв начин опозиционните партии обслужват протеста.

Антоанета Цонева от Института за развитие на публичната среда заяви, че процесът е много дълбок. Моралната революция в ума на недоволните е много силна. Темите за олигархията и мафията никога не са присъствали на толкова високо ниво в самите институции, заяви тя.

И тримата категорично отрекоха появилите се твърдения и публикации в медиите, че се организират томболи с награди - перални и почивки в чужбина, за да се привличат хора към протеста. "Единствената томбола е томболата с пиците на "Атака", заяви Виктор Стоянов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2639 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.20 | 22:39

3
От Правителството Орешарски - Волен е Доволен Най вече от Областните Управители от ДПС - Юсуф Реджеп и Мохамед и тн.

2013.09.20 | 22:39

2
Къв е тоя свирчо ? ГЛУПАК !

2013.09.20 | 22:39

1
Na Ivan Kostov e dupe

Добави коментар

Водещи новини