Врътват кранчето на места в София

  • 18 септември 2013 08:09

  • 778
  • 0
Врътват кранчето на места в София
© Getty Images/Guliver

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски”, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Васил Левски” от ул. „6-ти септември” до ул. „Граф Игнатиев”,
ул. „6-ти септември” от бул. „Васил Левски” до бул. „Патриарх Евтимий”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на: бул. „Васил Левски” и ул. „6-ти септември”.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Александър Генков”, ъгъла с ул. „Кръстан Младенов”, с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Александър Генков”, ул. „Кръстан Младенов”, ул. „Кирил и Методий”, ул. „Цар Калоян”, ул. „Здравец”, ул. „Старата чешма”, ул. „Могилата”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Александър Генков” № 8.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Последвайте канала на

778 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини