Секс оргии и запои в пернишкото гробище

  • 10 август 2011 06:17

  • 5219
  • 7
Секс оргии и запои в пернишкото гробище
© Булфото

Вандали оскверняват централните гробища в Перник като организират пиянски запои и секс, пише “България днес”, позовавайки се на служители от траурния парк.

Пазачите редовно чистели сутрин празни бутилки и презервативи.

“Търсят по-силни усещания и тръпка. Да го направиш на гробището нощем не е за всеки”, обясняват пернишката мания психолози. Сексманиаците идвали в 1 след полунощ, като любовните и пиянските им сеанси продължавали средно по два часа.

Служители в парка вече са подали няколко сигнала до неговата управа. Към момента оттам обмислят по какъв начин да реагират, тъй като реално това не се води за закононарушение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5219 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
нароманчо

2011.08.10 | 12:57

7
ела ми хакни два шамара да видиш да ли ше се напикам...
да ли ше се напикам

2011.08.10 | 12:57

6
Ше се напикаш не ами направо ща смеля боклук недей много знай. Ше те пречукам форумна нинджо такава. Даеба и наркоманче даеба на два плесника живот >:(
Аз :)

2011.08.10 | 10:55

5
Кво се карате?Музиката влияе на мозъка.Не сте ли чували,че в някои песни има скрити послания?Нарича се Music Mind Control.Но тази проява на младежите не е причинена от музика или дрога,а от това да се правят велики,а са лапета или недорасляци :)
refeahtrsghjfghtsgres

2011.08.10 | 10:13

3
Иначе чалгарите ги хулим, пък глей кво става. Те никога не биха отишили да оскверняват гробища при положение че това на тях им е неприятно. Това е дело на разни нароманчета, дето пушат тревичка или на метълчета - вижте ме кой съм аз на гробищата след 1:00. Два шамара кат му хакнеш и ще се напика лайницето от страх ама на гробищата по лесно. Не е страшно глупаци такива и всеки го може, но не го правим защото не е редно. Казва се: "Rest In Peace" или иначе казано "Почивай в мир". Могат ли да почиват в мир хората от такива вандалски изгъзици? Май прекалявате всяка година с американската глупост хелоуин както и слушате твъде много метъл дето обложките им са все разни разчекнати хора с набити у гъзъ шишове или операционни маси с кървища около тях и с поовин човек на тях. Вземете се в ръце боклуци с вас!
Българан

2011.08.10 | 10:45

4
Слушането на определена музика няма нищо общо с алкохола и друсането. Изцепките на гробищата са свързани с много алкохол и дрога, а не със слушане на рок, па бил той хард, хеви или някоя друга разновидност. Това е безумно дори да се твърди. Явно гледаш твърде много американски филими. А хелуин е католически празник, който в щатите се е превърнал в атракция за децата. През 853 г. сл. Хр. папа Григорий IV утвърдил 31 октомври като ден на Вси Светии, ден за прослава на всички християнски светци и мъченици. А от чалгатеките съм виждал да излизат достатъчно пияни и надрусани младежи, способни да отидат на гробището. Само трябва някой да им подхвърли идеята.
P.

2011.08.10 | 09:32

2
Когато жанр в музиката и неговото послание те води(колкото и безсмислено да е то),било то метъл или чалга,явно има сериозни проблеми в мисленето на хората.Използването на наркотици и напиването са характерни за слабоволеви,пречупени от живота подчовеци.
kritika

2011.08.10 | 09:32

1
deebim i satanistite dano vi pogrebat vsite u ob6t grob

Добави коментар

Водещи новини