Катаджия: Целта ни не е да се крием

  • 13 септември 2013 07:44

  • 1845
  • 2
Катаджия: Целта ни не е да се крием
©

Нашата цел не е да се крием и да хващаме повече нарушители и да им съставяме актове, а да няма нарушения на Закона за движение по пътищата. Това заяви Иво Писанов от Пътна полиция. Той съобщи, че от идването на новото ръководство има 16 катаджии които са били дисциплинарно уволнени след проверки за корупция.

Информацията за стационарните и мобилните камери се качват в интернет в началото на седмицата, но при промяна на оперативната обстановка може да се променя и ежедневно. След публикуването на тази информация фишовете за нарушения намаляха, което е положително, отчете Писанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1845 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.13 | 15:42

2
Този май говори за друга държава. От няколко месеца насам полицаите са доста по криещи се и доста по алчни. Особено съботите и неделите.

2013.09.13 | 15:42

1
Абе самите катаджии все по-рядко спират без причина водачите,но колегите им от районните управления редовно след обяд или при вечер се скриват на определени места в София.Под мостове,в квартални преки около бензиностанции и около стоянките на такситата.Свикнали са да търсят причина за подкуп.

Добави коментар

Водещи новини