Фандъкова се срещна с районните кметове

  • 11 септември 2013 13:13

  • 1314
  • 1
Фандъкова се срещна с районните кметове
©

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е провела колегиум с районните кметове, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

В съвещанието са участвали и заместник-кметовете Дончо Барбалов, Ирина Савина, Мария Бояджийска и Албена Атанасова. По време на срещата е била обсъдена готовността на училищата за новата учебна година и организация за първия учебен ден. Кметът Фандъкова е възложила на районните кметове да се срещнат с директорите на училища, полицията и представители на охранителните фирми, за да осигурят сигурността на децата. Кметът Фандъкова е информирала, че ще поиска от СДВР да осигури на 16 септември полицейско присъствие в зоните около учебните заведения с цел гарантиране на безопасното движение на учениците. Кметът ще поиска допълнително полицейско присъствие около учебните заведения и през учебната година в часовете, когато учениците отиват и се връщат от училище.

По време на колегиума е била обсъдена и подготовката на града за есенно-зимния сезон. Възложено е да се направи оглед на критичните участъци на реките и да се предприемат действия по почистване там, където е необходимо. Районните кметове имат за задача и да сформират свои оперативни щабове за реакция при зимни условия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1314 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Крумец Усраински

2013.09.11 | 20:03

1
МРЪСНА ДОЛНА МИРИЗЛИВА КУРВА НАПРАВИ СОФИЯ НА ЛАЙНА И ИСКА ДА ПРИВАТИЗИРА ВОДАТА ИЗРОДА НЕДЕН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини