Спират водата на места в София на 10 септември

  • 08 септември 2013 16:41

  • 975
  • 0
Спират водата на места в София на 10 септември
© Булфото

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 10 септември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Цар Борис ІІІ” жк. „Бъкстон”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:
по ул. „Иван Сусанин” от площад „Знаме на мира” до ул. „Кота 1050”
по бул. „Александър Пушкин” от площад „Знаме на мира до бул. „Цар Борис ІІІ”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Александър Пушкин” ъгъла с ул. „Кота 1050”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на монолитни шахти и монтаж на спирателни кранове по ул. „Васил Петлешков” кв. „Хаджи Димитър”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 23:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хайдушка песен”, жп линия, ул. „Владимир Вазов”(старата), бул. „Владимир Вазов”, ул. „Васил Кънчев”, ул. „Резбарска”
по ул. „Резбарска” от ул. „Васил Кънчев” в посока към автобусен гараж „Малашевци”
по ул. „Резбарска” от ул. „Васил Кънчев” в посока към река „Перловска”
Ще бъдат осигурени водоноски от 21:00 часа на адрес ул. „Макгахан” до пазара; ул. „Никола Войновски” и ул. „Уошбърн” до градинката; ул. „Златица” и ул. „Георги Илиев” до детската градина.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи в Пречиствателна станция за питейни води „Бистрица”, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода” от 8:00 часа до 10:00 часа на 10 септември (вторник) и от 7:00 часа до 9:00 часа на 11 септември (сряда) във вилна зона „Герена” (Бункера)

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Последвайте канала на

975 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини