Резнаха ексченгето Жоре Капуто от скара с кюфтета в парк "Рила"

  • 06 септември 2013 11:55

  • 2727
  • 2
Резнаха ексченгето Жоре Капуто от скара с кюфтета в парк "Рила"
©

Шефът на отдел „Общинска собственост” Надя Великова в Дупница отряза бившия полицай Георги Стойнев, известен с прякора Жоре Капуто, да стопанисва скара за кюфтета в парк „Рила”, въпреки че е дал най-висока цена от 1027 лв. с ДДС.

Георги минаваше за един от най-близките на Братя Галеви, по тази причина те му „подариха“ ресторанта, припомнят хора от ъндърграунда на града и се подхилват, защото знаят цената на този „подърък”, съобщава в.“Вяра“. Ресторантът е точно до барбекютата и всеки, който е влизал в него зна, че обслужването е добро, а питиетата и ястията качествени. Ресторантът е любимо място на полицаи, следователи и прокурори, там се отбиват и други дупничани, които искат да прекарат времето си в приятна обстановка.

Но изненадващо конкурсна комисия, председателствана от Великова, класира не явния фаворит Георги Стойнев, предложил най-висока цена за скарата за кюфтета, а втория в класирането. Това предизвика острата реакция на всички участници в конкурсната процедура. Според тях конкурсът е опорочен.

Пред вестника Надя Великова обяснява: „Съгласно Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество комисията отваря, разглежда и оценява офертите на допуснатите до участие кандидати. Въз основа на поставените оценки комисията прави класиране на участниците. Кметът Методи Чимев издава заповед, с която определя класирането до трето място, спечелилия участник и отстранените участници. Заповедта се издава в 7-дневен срок от приключване на процедурата по провеждане на търга или конкурса. Не е регламентиран срок за приключване на процедурата по провеждане на конкурса“.

Великова пояснява, че след 14-дневен срок от получаване заповедта за класиране спечелилият конкурса трябва да представи документ за извършено плащане на гаранцията по изпълнение на договора, след което се сключва самият договор за наем. „В момента тече този 14-дневен срок за плащане, след което в седемдневен срок ще бъде сключен договорът за наем“

Последвайте канала на

Novini.bg
2727 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Жоре Гъзо

2013.09.07 | 15:26

1
Заглавието кърти отвсякъде! Продължавайте в същия дух!

2013.09.07 | 15:26

2
Кърти не кърти да се спазват правила и закони.Местните хора си знаят.По Костово време бяха се гаврили цяла нощ с млад сервитьор като го бяха карали да пълзи,лае и връзвали синджир.Прочутите братя Мъндеви,подарили кола на МВР-Сливен и всички се страхуваха от тях.Бандитски времена.Това момче плачеше не само,че не си плащаха,но да го карат да лае като куче и пълзи...

Добави коментар

Водещи новини