Докараха допълнителни oграждения пред парламента

  • 04 септември 2013 14:18

  • 1576
  • 4
Докараха допълнителни oграждения пред парламента
© Булфото

Камион с още метални заграждения пристигна до страничния вход на Народното събрание, където са се събрали стотици протестиращи срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Допълнителните заграждения се виждат от протестиращите, които се подразниха от това, и започнаха все по-силно да скандират „Оставка”, като се приближиха максимално до поставените вече метални заграждения. Полицаите започнаха да свалят от камиона някои от новите заграждения, като протестиращите се опитаха да ги спрат.

Полицаите заключиха металните заграждения, за да не могат да бъдат дръпнати от протестиращите. Събралите се протестиращи започнаха да освиркват още по-силно и да скандират „Червени боклуци”. Те обвиняват полицаите за това, че поставят допълнителни заграждения и ги заключват. До пряк сблъсък между полицаи и протестиращи не се стигна.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1576 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.05 | 21:25

4
Заграждайте, заграждайте --пазете ги от народната любов. Червените мърши без полиция и при жените си не лягат !!!!

2013.09.05 | 21:25

3
Съветвам полицаите да не си дават много зор.
Полицай в отпуск

2013.09.05 | 21:25

2
Нали това им е работата бе човек? А аз предлагам ако ти имаш случайно нужда ,някога, от полицейска защита да не си мръднат пръста за теб! А, кво ще кажеш?
жена

2013.09.05 | 21:25

1
ДОКАТО ИМА ОВЦЕ, ЩЕ ИМА И ОВЧАРИ !!! Аз съм доволна от работата на това правителство, защото за първи път виждам реални промени и добре свършена работа ! Не гласувах за тях, но вече се ориентирах. Не знам за какво протестират тези маймуни, явно са добре платени, пак герберастка паплач...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини