Човещинка: Старци на протест - искали безплатни порноканали

  • 29 август 2013 06:42

  • 4606
  • 3
Човещинка: Старци на протест - искали безплатни порноканали
©

Пенсионери искали безплатни порноканали. Жалбите срещу въвеждането на кодове с допълнително плащане при приемане на еротични и порноканали направо заливали Съвета за електронни медии. Това съобщиха в Пловдив от регулаторния медиен орган след проведеното изнесено заседание, от което стана ясно, че изключването на аналоговия ефирен сигнал се отлага за 1 ноември, пише Монитор.

Въвеждането на кодове за каналите XXL се прави на база одобрено споразумение на СЕМ с всички кабелни доставчици, с което се спира свободният достъп до програмите за възрастни. Те ще се приемат само ако потребителят получи срещу допълнително заплащане съответните кодове. Целта еротичните програми да излязат от свободните пакети на операторите е да бъдат защитени децата.

„Това се прави за защита на децата, защото няма смисъл през 2013 г. да защитаваме възрастните от такова телевизионно съдържание. Но имаше много оплаквания от пенсионери, че им отнемаме „радостта в живота”, коментираха от СЕМ. Той уточни, че в писмата си пенсионерите се оплаквали от липсата на пари да плащат допълнително, за да гледат XXL.

Освен жалби от старците в СЕМ имали и много сигнали за телевизионни и радио програми, които излъчвали пиратски клипове или предавания. Единични клипове или цели предавания били лансирани често преди избори, като предимно нарушенията били в малките населени места. Сигналите в СЕМ за пирати в ефира се подавали от конкурентни фирми и затова от съвета първо правели проверка, преди да конкретизират нарушението.

Последвайте канала на

Novini.bg
4606 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.30 | 00:26

3
Това са пълни глупости! Да предпазели децата. Всичката дечурлига е по порно сайтовете и торент тракерите, никой не е останал на ТВ-то. Искат да дръпнат още по някой лев от заблудените онанисти!

2013.08.29 | 09:36

1
Сутрин, вечер онанизъм, здрав и бодър организъм
Пенсионер

2013.08.29 | 15:41

2
Предлагам пенсионери от 70- 90 г даимат право на безплатни гледане на порно - да не забравят как се прави- ибезплатни карти за секс услуги с придружаващ ги лекарски екип.

Добави коментар

Водещи новини