Отец Иван: Не мога да се откажа от децата

  • 27 август 2013 08:45

  • 1948
  • 8
Отец Иван: Не мога да се откажа от децата
©

"Страшно е в село Якимово, защото две групи крадат", разказа в ефира на Нова телевизия отец Иван от Нови хан.

Той сподели, че на няколко пъти са крадени акумулатори. При последния обир са задигнати тигани, тави и други неща.

Полицаите знаят кои групи крадат, но не могат да ги заловят. В село Якиново народът се е уплашил и не иска да предприеме нищо, разказва отец Иван. По думите му, единият тартор на бандата е започнал да се занимава с лихварство.

Отец Иван разказа, че постоянно има нови хора, които искат да бъдат настанени от него. По думите му, обаче няма никакво място нито в Нови Хан, нито в къщите в село Якимово. Той сподели, че има постоянно благодетели, които даряват пари, но през месеците юли и август има по - малко. Отец Иван се надява, че от септември нещата ще се променят.

Отец Иван споделя още, че не може да се откаже от това, с което се е захванал. Той е категоричен, че не може да обърне гръб на децата, които по цял ден го заобикалят и обичат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1948 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ШИБАН ГЕРБЕРАСТ

2013.08.28 | 00:38

8
ТЕЗИ ГРУПИ КОИТО КРАДАТ СА МРЪСНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ДЕНСАРИ.ГЕРБЕРАСТИ ПИДАЛИ..

2013.08.28 | 00:38

7
Ами като тези полицаи не могат да свършат работата за която получават заплати,да вземат мотиките! Винаги има хора способни да се справят-за сведение преди време и във врачанското Галиче и било така,ама сега не е!Така,че търсете човека.
8

2013.08.27 | 13:32

6
ПОЛИЦИЯТА В ЯКИМОВО СПИ ОТ 24 ГОДИНИ И РАБОТИ ЗАЕДНО С БАНДИТИТЕ А СЕ ДЪРЖАТ С ХОРАТА КАТО МЕСТНИ ШЕРИФИ. КОГАТО НЕЩО ТИ Е ГЕПЕНО НИКОГА НЕ СЕ РАЗКРИВА. ПОСТОЯННО СЕ СМЕНЯТ ШЕФОВЕ И ТУК И В МОНТАНА И НИЩО.КМЕТА Е СЛАБ И Е С ТАЗ КОЯТО Е НА ВЛАСТ. А КРАДЦИТЕ ВСИЧКИ ГИ ЗНАЯТ. ТРЯБВА НИ КМЕТ КАТО В ГАЛИЧЕ. А НА ОТЕЦ ИВАН ИДЕЯТА НЕ Е ЛОША НО НЕ СЕ ПРИЕМА ОТ ХОРАТА В СЕЛОТО И НЕ Е ЯСНО ЗАЩО ИМЕННО ТОВА МЯСТО Е ИЗБРАЛ .
якимовец

2013.08.27 | 13:02

4
Тоя е превърнал селото в свърталище на типове със съмнителен характер, курветини, семейства с по три-четир майки и неизвестен брой бащи и деца с неизвестни родители предимно от цигански произход. Къщите които купува и ги настанява са превърнати в бардаци с денонощни оргии и кражли от съседни домове. Под благовидната форма за благотворителна дейност се перат париииии. на хората в Якимово започва да им писва и назрява сериозно недоволствооо. Отецът да не се прави на света вода ненапита а да се изповяда и си каже реалните цели на това заселване и кой стои зад процеса. Говори само за децата а спестява подробности за майките............. Жалко е един божи служител да е толкова двуличен. Изпратете телевизия и направете интервюта с хората в селото за д се види голата истина.

2013.08.27 | 13:02

5
Ти какво очакваш от сам човек на тези години, чудеса ли? Той и сега ги прави. А ти какво си направил за някого друг освен за тъ р бу ха си, че с такъв патос????? Относно полицаите, не могат нищо да направят, тогава да спрат да им плащат, докато не могат нищо да направят, когато решът да работят тогава или ако някой друг реши да работи тогава на него. Спомняте ли си поговорката Който не работи, не трябва да яде!
якимовец

2013.08.27 | 13:01

3
В отговор на 5. Щом си толкова благороден покани ги в дома си бе приятелю....и или им предложи да ти станат съседи и тогава ще те видя . Патосът ми произтича от това което съм видял с очите си,, а не от това което се надпреварват да говорят всички телевизии. не съм против благотворителността. НО ТОВА НЕ Е РЕАЛНАТА ИСТИНА И НАЧИНЪТ ПО КОЙТО СЕ ПОКАЗВА НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА. ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ !!!

2013.08.27 | 11:54

2
Развъдник на циганета, поп Кръстьо би се гордял.
trhh

2013.08.27 | 10:57

1
Ти колко пъти си ходил в Нови хан , за да видиш хората там?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини