Спират влаковете между гарите Габрово и Царева ливада за два месеца

  • 23 август 2013 16:49

  • 921
  • 0
Спират влаковете между гарите Габрово и Царева ливада за два месеца
©

Движението на влаковете в участъка между гарите Габрово и Царева ливада ще бъде прекъснато за периода 26 август – 13 ноември, съобщиха от БДЖ.

Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в посочения участък. До приключване на ремонтните дейности всички влакове от Габрово до Царева ливада, както и в обратното направление, няма да се движат. За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците за тези влакове в участъка между гарите Габрово и Дряново.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, ще бъде поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД. За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
921 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини