Стефан Данаилов се разплакал при новината за пожара в пловдивския театър

  • 22 август 2013 16:32

  • 1726
  • 2
Стефан Данаилов се разплакал при новината за пожара в пловдивския театър
© Булфото

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в се разплакал по телефона, докато му съобщавали за пожара в Драматичния театър в Пловдив днес по обяд, пише регионалният сайт "Под тепето".

Ламбо бил съсипан, след като научил за огромните щети в големия салон, който бе основно ремонтиран по негова инициатива преди близо пет години, докато бе министър на културата.

Още докато огнеборците се справяли със стихията е било решено, че фестивалът, организиран от Данаилов - "Сцена на кръстопът", се мести в Дома на културата.

Камерните представления от афиша остават в малката зала на театъра, а големите отиват в Синдикалния дом. 19 спектакъла от програмата ще се играят в Пловдив. Сцената ще я има, макар и на ново място, подчертаха от театъра днес.

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в пък обявил, че ще посети театъра в първия възможен момент и ще направи всичко по силите си за възстановяването на щетите от пожара.

Последвайте канала на

1726 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
tufi

2013.11.11 | 00:23

2
Nali e artist - zatova se e razplakal,a sled malko moje i da se smee na glas.Tova e to na dneshno vreme,ako iskash da oceleesh trqbva da si artist."Smey se palqcho,che ....."-..sigurno za posleden put si v NS

2013.11.11 | 00:23

1
men me razsipa partiqta na Lambo i az palcha vseki den

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини