Нови шефове на ключови постове в Министерство на отбраната

  • 20 август 2013 19:04

  • 1212
  • 2
Нови шефове на ключови постове в Министерство на отбраната
©

Сменени са шефове на ключови постове в Министерството на отбраната, свързани с разпределянето на средства и контрола в системата, информира БНТ.

Днес военният министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен отхвърли твърденията, че в министерството има политическа чистка. По думите му, част от освободените заемат други важни постове в страната и чужбина.

За смененото ръководство на Изпълнителната агенция "Военни клубове и военно-почивно дело" Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен разкри, че проверката там е установила сериозни нарушения - в начина, по който са провеждани обществените поръчки, а също и в подбора и броя на назначените служители.

"Естествено не мога да се съглася изобщо, че може да става дума за политически уволнения и чистка в Министерството на отбраната. Това ми се струва и неуместно, и неаргументирано. Сигурен съм, че в тази посока може да бъдат насочени част от усилията и вниманието на политическите ни опоненти, но не виждам основанията за подобни твърдения", заяви министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1212 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.21 | 12:30

2
ПРАВЕТЕ ЧИСТКА ! ВСИЧКИ гербаджийски тикви и боклуци ВЪН ! БЕЗРАБОТНИ !Да видят какво е, тяхната мама !

2013.08.21 | 12:30

1
НАКРАЯ ПАК ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ! БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС! ТОВА Е!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини