Фандъкова: Взривът в неделя е битов инцидент

  • 20 август 2013 07:46

  • 959
  • 2
Фандъкова: Взривът в неделя е битов инцидент
©

Не искам да свързвам катастрофата край гара Яна с отварянето на пътния възел, каза кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по Нова ТВ.

Откриването и пускането на движението са две различни неща. Исках от директора на Агенция пътна инфраструктура Лазар Лазаров да се открие по-рано. По повод отказа да присъства на церемонията по откриването на пътния възел тя коментира, че все още е нямало акт 16.

Ние сме в добра координация с МВР, което част от сегашното правителство,  и правим всичко възможно да запазим спокойствието в столицата, посочи Фандъкова като коментира акциите на протестиращите и контрапротестиращите. Според нея работата на полицията е била да не се доближат двете групи в петък.

София е център на всички прояви на българските граждани. Ние сме длъжни да осигурим правота на хората на изразяват своето мнение. Аз апелирах към всички страни да не се блокират кръстовищата, допълни кметът.

За взрива в неделя Фандъкова посочи, че това е битов инцидент. Трябва да се борави внимателно с газовите бутилки. Най-тежко пострадалият е все още в критично състояние. Според нея няма необходимост от евакуация на сградата.

Мерките за сигурност никога не са достътчно, каза фандъкова по повод обезопасяването на спирките на градския транспорт след трагедията на спирка на бул. Цариградско шосе и допълни, че е започнало поставянето на колчета. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
959 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.08.20 | 16:15

2
ПРОСТА ДАСКАЛКА...КАКВО РАЗБИРАШ ТИ ОТ ВЗРИВОВЕ МА ?
АТИ

2013.08.20 | 16:15

1
ПРОСТАКЕСАТА ДА ВЗЕМЕ ДА ВЗЕМЕ И ДА РАЗЧИСТИ СТОЛИЦАТА ОТ ОЛИГОФРЕНИТЕ ГРОБАРСКИ И ПАТЕНИТЕ ИДИОТИ ЗАЩОТО ЩЕ СПРЕМЕ СОФИЯНЦИ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ. ДА СЕ МАХА И ДА ПОКАЖЕ ОТ КЪДЕ ИМА ПАРИ И ИМОТИ

Добави коментар

Водещи новини