МОСВ спря водния цикъл на Сливен

  • 05 август 2011 16:43

  • 1107
  • 1
МОСВ спря водния цикъл на Сливен
© Булфото

Екоминистерството спира временно изпълнението на „Интегриран проект за водния цикъл на град Сливен", финансиран по ОП "Околна среда".

Проектът предвижда изграждане и реконструкция на съществуваща водоснабдителна и канализационна мрежа и е на стойност 52 милиона лева, от които 39 милиона лева са евросредства.

Решението на воденото от Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко ведомство се явява превантивно действие за защита интересите на българските и европейски данъкоплатци, тъй като пред последния месец медиите „изнесоха" значителна по обем информация за злоупотреби с европейски и общински средства в Община Сливен.

Въпросът е отнесен и до Европейската комисия и Европейския парламент и заплашва репутацията на страната. До момента няма произнасяне на компетентни органи.

Последвайте канала на

1107 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
сливенец

2011.08.05 | 17:50

1
Срам ме е да кажа ,че съм от Сливен.Циганинът лечков превърна града ни в гето.Ще доиде ли ден да се отървем от него.Плащаме наи-скъпата вода в България , а имаме 2 язовира

Добави коментар

Водещи новини