Армията търси шефове

  • 13 август 2013 14:17

  • 1574
  • 3
Армията търси шефове
©

Юрист и архитект или икономист за шефове на две от най-важните дирекции във ведомството търси Министерството на отбраната. Вакантните места са за директор на "Правно-нормативната дейност" и "Инфраструктура на отбраната". Доскорошните им шефове бяха освободени от ресорния министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Изискванията към кандидатите включват седем години професионален опит, както и допуск до класифицирана информация. Заплатата на директора ще бъде между 670 и 2200 лева, а кандидатът ще бъде избран след защита на концепция за управление на поверената му дирекция.

Кандидат-шефовете не трябва да бъдат осъждани за умишлено престъпление или да се води съдебно или досъдебно производство срещу тях. От Министерство на отбраната изискват и документ, свидетелстващ добро психично здраве.

Директорите на дирекции са на пряко подчинение единствено на ресорния министър и постоянния секретар.

Последвайте канала на

1574 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.17 | 16:53

3
Фатмашко нищожество начукай си го отзад и след това си го оближи с кеф.Скапани военни цървули.

2013.08.17 | 16:52

2
Стига с тая армия да им го набутам на всички военни.Хората няма кво да ядат.Армията така ,армията онака.Ще отваряме на ново казармите и още хиляди простотий.Не разбрахте ли че след 2рата световна ние никага не сме имали боеспособна и мощна армия.Всичко е мижи да те лажем.Просто армията ни е една скрита форма на безработица с тая разлиса че народа я хрантути.Да не говорих какви са им заплатите и пенсийте и разни заплатки на куп при пенсионирането и още и още.Военните са най некадърните и за нищо не ставащи хора.

2013.08.13 | 22:07

1
Ами яж ми х*я ! Простак, трябва ти един старшина от Перник, че да те научи на обноски.

Добави коментар

Водещи новини