Търсят начин за оздравяване на БДЖ

  • 06 август 2013 17:32

  • 1327
  • 5
Търсят начин за оздравяване на БДЖ
©

Държавата търси варианти за финансово оздравяване на БДЖ. От транспортното министерство ще изготвят пакет от спешни мерки, които да стабилизират дружеството, съобщи ресорният министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, предаде Нова телевизия.

За да се намери изход от тежкото финансово състояние в държавните железници, ще се търси подкрепата и на кредиторите, като се предоговорят задълженията. Министърът коментира, че състоянието на дружеството е надминало всичките му очаквания.

Според него критиките в доклада на Сметната палата дори са „меки” и посочват само малка част от слабостите в системата. Въпреки тежкото състояние засега не се предвиждат съкращения в дружеството.

„Дотам са доведени БДЖ, че трябва да се вземат много бързи, адекватни и спешни решения. Но без решение на кредиторите, нищо не можем да направим - става дума за размяна на собственост, за дългове”, отбеляза Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, министър на транспорта.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1327 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.08.07 | 09:42

5
НАЛИ БЯХТЕ МНОГО СИЛНИ, ДРУГАРИ ? НАЛИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВИЕХТЕ КАТО ХИЕНИ В ХОР, ЧЕ БДЖ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА, ИМАЛО НАЧИН ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ КРИЗАТА .. ИЛИ И ТУК СЕ ГЛАСИ ЗАЕМ ЗА ЕДИН МИЛИАРД И ОТДАЛЕКО ПОДГОТВЯТЕ РАЯТА , ДА СВИКНЕ С НОВИНАТА --БАЛАМУРНИЦИ С БАЛАМУРНИЦИТЕ !!!

2013.08.07 | 09:42

4
То на места и релсите вече са задигнати, тия щели... А забелязахте ли предоговарянето на условията на досегашни заеми с кредиторите? Тея вече се счупиха да отклоняват пари, мамка им. И Бойко е ибрик, ама верно много трябва да им е объркал комбинациите.
Много моля

2013.08.06 | 20:54

2
Модераторите, ако обичате пишете пароли на които буквите се различават и не са слети. Какви са тези подигравки?

2013.08.06 | 20:54

3
molq molq moderatorite edva li pishat parolite

2013.08.06 | 20:54

1
da iskarat ot voenniq zapas parnite lokomotivi takmo shte namerqt pominak na 30 000 hilqdi miniori koito se gotvqt za stachka s 1 kurshum 2 zaeka

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини