Увеличават гърди с хипноза на промоция

  • 04 август 2013 09:33

  • 2545
  • 1
Увеличават гърди с хипноза на промоция
© Getty Images/Guliver

Лечебна хипноза, увеличаваща бюста, пълен гинекологичен пакет, изследване на сърцето, ехограф. Това са само част от здравните услуги, пуснати от специалисти и клиники на промоция в колективните сайтове, пише "Телеграф".

Намаленията са с поне 50% от реалната цена. Най-големия хит в момента е лечебната хипноза. Обявата е пусната от специалист, представящ се като дипломиран магистър по психология, завършил курс по позитивна психотерапия и хипнотерапия към Българската асоциация по хипноза. Офертата включва освен хипноза и 60-минутен разговор на цена 20 лв. До този момент ваучер са си купили 70 човека.

"Човешката психика има неограничен потенциал и чрез внушение може да контролира дори физиологичните процеси в човешкото тяло. Добавете към това справянето с фобии, зависимости, безсъние, включително феноменът обезболяване - премахването на физическата болка и това ще е само една стотна от възможностите на вашата психика, която с помощта на лечебната хипноза ще промени вашия живот, светоглед и емоционалност", гласи описанието към офертата, цитирано от "Телеграф".

Според информацията в официалната страница на психолога хипнозата може да повлияе на десетки проблеми като алергии, анорексия, астма, булимия, гняв, депресия, мигрена, панически атаки, заекване, отслабване, сексуални проблеми, ревност, отказване от цигари и др

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2545 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.04 | 14:58

1
Докато има Балъци ще има и Тарикати.

Добави коментар

Водещи новини