НПО - тата подкрепиха Калин Каменов

  • 02 август 2013 10:00

  • 1807
  • 2
НПО - тата подкрепиха Калин Каменов
©

Състоя се трибунка на ГЕРБ в Народното събрание. В нея участваха представители на неправителствени организации и депутатът Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Представители на 15 НПО - та подкрепиха Калин Каменов и се обявиха против неговото уволнение, предаде репортер на novini.bg.

Те обявиха, че ще изчакат Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в парламента и ще поискат среща с него, за да разговарят по този въпрос.

Неправителствените организации заявиха, че никога не са имали проблем с Калин Каменов. Той е човек, който е раснал в дом и винаги е решавал адекватно проблемите

Калин Каменов  няма да обжалва уволнението си, тъй като не иска да работи с Тройната коалиция - БСП, ДПС и Атака.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от своя страна коментира работата на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно като председател на НС. Тя заяви, че той тенденциозно прекъсва изказванията на най - голямата парламентарно представена група. Миков игнорира техните предложения, според Атанасова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1807 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.20 | 11:33

2
МИХАИЛ МИКОВ Е ПЕРСОНАЖ ОТ ШОУТО НА МЪПЕТИТЕ !!! ТОЛКОВА СМЕХОТВОРЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ !!!!

2013.09.20 | 11:33

1
НПО са чифутски англосасконски АНТИБЪЛГАРСКИ организации ! ЗАБРАНА !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини