Референдум за концесията на "Софийска вода"

  • 01 август 2013 21:36

  • 1561
  • 2
Референдум за концесията на "Софийска вода"
© Булфото

Депутатът от "Коалиция за България" Борис Цветков съобщи, че Софийският административен съд е излязъл с решение в полза на искането за референдум за бъдещето на концесията на "Софийска вода ", предаде БНР.

В едномесечен срок Столичният общински съвет ще трябва да реши, кога да бъде организирано допитването. Участниците в контрапротеста в подкрепа на властта, посрещнаха решението с аплодисменти:

Припомняме, че по-рано днес, протестиращите бяха пред Софийския административен съд с настояване съдът да излезе с решението, което вече бави повече от месец.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1561 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СОФ.Вода е дала 5000 души на съд.изпълнител!

2013.08.03 | 18:32

2
"Софийска вода" обслужва територията на Столичната община с население от 1.4 милиона души. Това е първата и засега единствена концесия на ВиК услуги в страната. . В края на миналата година акциите на частния инвеститор бяха купени от френската "Веолия вода", която придоби мажоритарния дял от 77.11% в "Софийска вода"....По БНТ една БГ хрантутница от Соф.вода(кое е Софииското,само името),с половин глас измънка,че те КУПУВАТ ВОДАТА за 2 СТОТИНКИ???А ни е препродават само за 1,24 ЛЕВА!!!ДА ГИ ИЗДУХАМЕ В ПАРИЖ!!!
Мечето Ръкспин

2013.08.03 | 18:32

1
Фандъкова няма да ти позволим да доизтупаш човала и малкото което е останало българско да приватизираш !!!

Добави коментар

Водещи новини