Луд скандал се развихри на религиозния форум в "Шератон"

  • 04 август 2011 18:17

  • 2972
  • 4
Луд скандал се развихри на религиозния форум  в "Шератон"
© Булфото

Мюсюлмани, евреи и християни намериха общ език, въпреки различията си, на международната конференция "Религията в полза на човека", която се откри в "Шератон".

Независимо от добрия тон, форумът не мина без скандал. След словата на Лау и Хаджи представителите на организация „Шалом", начело с председателя си Максим Бенвенисти, шумно опразниха местата си в залата.

Чуждите гости на конференцията останаха много изненадани. Причината за демонстрацията бе, че на конференцията не присъства главният равин Бехор Кахлон, а Йосиф Соломон, равин на "Хабад" в България.

"Хабад" е най-голямата еврейска организация в света и с най-голямо влияние в САЩ.

Изпратихме покана на Кахлон, но без скандал у нас няма как да се мине, обясниха организаторите от БФК. Лично варненският митрополит Кирил се зае да успокоява хората от "Шалом".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2972 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
айдук

2014.08.08 | 11:57

4
Знаете ли, че ,,Шалом,, е под шапката на БСП? И така комунист щом не е като въшка на чело винаги е готов на скандали

2011.08.04 | 23:28

2
Идиот, ако имаше поне капка мозък, щеше да се молиш всякакви еврейски организации, идващи от САЩ, да стоят ДАЛЕЧ от България. Абсолютно същото, както и с мюсюлмански организации, идващи от Пакистан или Афганистан. Нашите са кротки хора, ама техните са диви фанатици!
4

2011.08.14 | 17:02

3
Колко много консуматори на една маса и някой трябва да ги храни...
ристиенин

2011.08.04 | 23:27

1
не у нас бе жмольовци а ония - не могат да минат без скандал и интриги. интригите и конспирацията са основа на религията и битието на тези мижитурки. с тия протести в измислената им държавица все повече се задълбочава разединението сред народа им... и без това са обречени!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини